BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,68
ALTIN 2.397,02
HABER /  EKONOMİ

Bedava tatile açıklama

Gürsoy Turizm'in 26.04.2006 tarihinde yayınlanan tatil haberiyle ilgili açıklamasıdır.

Abone ol

Müvekkil Gürsoy Yatçılık Turizm İşlt. Ltd. Şti 1993'den bu yana devre tatil, devre mülk ve tatil satarak vatandaşa uygun fiyata tatil yapma hakkı sağlayan; halihazırda 4150 mutlu üyeye sahip bir kuruluştur. 1 şirketin 2006 yılında inşaatı bitecek, 2007 sezonunda Kuşadası Clup Golden Bird adı ile faaliyete açılacak 400 yataklı devre mülkleri olan bunun yanı sıra sahip olduğu başkaca devre mülk ve devre tatiller aracılığı ile üyelerine sürekli aynı yerde değil yılın 12 ayı tatil değişim sistemi çerisinde yer alan tüm tesislere, bu tesislerin belirlediği koşullara uymak şartı ile gidebilme hakkı da sağlayan bir kuruluştur.

Tatil değişim sistemimizin içerisinde yaklaşık 24 farklı tesis bulunmakta olup bunların her birinin konaklama olanakları farklı olduğu gibi farklı imkanlarda sağlamaktadır.

Bu durumda pazarlama stratejisi olarak insanlara satın aldıkları ürünü 15 dakika yerine saatlerce anlatmak dolandırıcılık değil basiretli bir tacirin yerine getirmesi gereken yükümlülüktür.

Müşterilerin tanıtım akabinde imzaladıkları sözleşmeler ise devrü mülk veya devre tatil sözleşmeleri olup, tükeciyi koruma kanunu çerçevesinde sadece bir ihtar ile yasal cayma süresinde bu sözleşmeyi feshedebilecekleri imzaladıkları sözleşmenin ilk sayfasında ve yasa gereği 14 punto koyu siyah harflerle belirtilmiş iken kanunu iptal süresinin geçirtilebilmesi okuma yazma bilen kimse için mümkün değildir. Kaldı ki firma olarak tatil satan ve öncelikle müşteri memnuniyetini esas kabul eden zihniyetimiz nedeniyle iptal talabini şirket merkezine bildiren tüm üyelerimizin sözleşmeleri yasal süre geçerse dahi iptal edilmektedir.

Hediye tatil ise; clup golden bird'ü tanımak isteyen ulaşabildiğimiz ve tatil ihyitacı olan insanlara 7 gece 8 gün sadece İNDİRİMLİ yemek bedellerini ödeyerek tatil yapmalaranı sağladığımız bir promosyonumuz olup konaklama bedelleri tamamen firmamız tarafından finanse edilmekte ve misafirlerimizden herhangi bir karşılık beklenmemektedir. Verilen hediyenin büyüklüğü veya küçüklüğü göreceli bir kavram olup kendi firmamız imkanları ile elimizden geldiği kadar çok insana bu hak sağlanmaktadır. Gittikleri tesislerin talep ettiği indirimli yemek bedellerini ödeyerek tatil yapma imkanı kimi zengin insana ucuz bir hediye olarak görünse de ihtiyacı olan vatandaşlarımız için önemli bir imkan olduğunu düşündüğümüzden vatandaşlarımıza bu imkanı sunmaya devam edeceğiz.

Gürsoy Yatcılık Truzim İşlt. Ltd. ŞTi.