BIST 10.094
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.409,52
HABER /  SPOR

Ve Tümer son sözü söyledi

Tümer: Yurtdışına gitmezsem Beşiktaş'tan başka bir takımın formasını giymeyeceğimi söylemiştim.

Abone ol

Yıldız futbolcu, kendisinin sadece askerlik problemi bulunduğunu ifade ederek, "Eğer yaş haddi 35 olarak değiştirilirse o zaman ben Beşiktaş için boş mukaveleye bile imza atmaya hazırım. Yurtdışına gitmezsem Beşiktaş'tan başka bir takımın formasını giymeyeceğimi söylemiştim. Bunun yine böyle bilinmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

"Beşiktaşlı Tümer" olarak kalmak ve bilinmek istediğini ifade eden başarılı oyuncu, hakkında yapılan spekülasyonlara da aldırış etmediğini belirtti. Yurtdışından teklifler geldiğini kaydeden Tümer şunları söyledi: "Eğer şu anda askerlikle ilgili yasa değişmezse benim Türkiye'de oynamam söz konusu değil, o zaman yüzde yüz yurtdışına çıkacağım. İngiltere olabilir. Hollanda'nın Ajax takımından da teklif var. Şimdilik bunları değerlendiriyoruz. Türkiye'de ise sadece Beşiktaş formasını giyerim. Yönetimle bu konuyu konuştuk. Prensip olarak da anlaştık."

Siyah-Beyazlı kulübün 2. başkanı Murat Aksu da Tümer'in Beşiktaş dışında bir takımda oynamayacağını ifade ederek, "Tümer'in askerlikle ilgili sorunu var. Sanmıyorum ki Beşiktaş'tan başka takımda oynasın. Zaten ilerleyen günlerde tavrını ortaya koyacaktır. İyi bir futbolcu olması nedeniyle de her takımdan doğal olarak teklif alabilir. Hep beraber onun nasıl bir Beşiktaşlı olduğunu göreceğiz." dedi.

Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner de Tümer ile ilgili bir sorunlarının bulunmadığını vurgulayarak “Kendisinin istediği zaman gitme hakkı var. Askerlik yaşının yukarı çekilmesi halinde yönetimimiz durumunu değerlendirir. Tümer, bir anda göz ardı edilebilecek bir oyuncu değil.” ifadelerini kullandı.

Zaman