BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.438,38
HABER /  GÜNCEL

Bir anneden korkunç tecavüz itirafı!

8 yaşındaki bir erkek öğrenciye, okulun temizlik görevlisinin tecavüz ettiği sanılıyordu... Fakat DNA sonucu, temizlik görevlisini akladı. Çocuğun annesinden inanılmaz bir itiraf geldi.

Abone ol

8 yaşındaki bir erkek öğrenciye tuvalette tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan İstanbul’daki bir ilköğretim okulunun 55 yaşındaki temizlik görevlisinin suçsuzluğunu belgeleyen adli tıp raporu, korkunç bir gerçeği ise gün ışığına çıkardı. Küçük çocukta 3 ayrı kişinin DNA’sı tespit edilince, yaşlı adam tahliye edildi. Ve vicdanına yenilen anne H.G. konuştu: "Oğluma 3 yaşından itibaren dedesi, dayısı ve dayısının bir arkadaşı tecavüz ediyordu"

Gazete Habertürk'ün haberine göre, İstanbul'da bir ilköğretim okulunun temizlik görevlisi 55 yaşındaki S.C., 8 yaşındaki bir erkek öğrenciye ders arasında gittiği tuvalette tecavüz ettiği iddiasıyla, geçtiğimiz yıl 27 Aralık günü tutuklandı. Tutuklandığı sırada linç girişimine demaruz kalan temizlikçinin suçsuzluğu 10 ay sonra gelen Adli Tıp Kurumu raporu ile ortaya çıktı. Raporda 8 yaşındaki çocuktan alınan örneklerde 3 ayrı kişinin DNA’sı olduğu, ancak bunlardan hiçbirinin S.C.’ye ait olmadığı belirtildi.

ANNE, VİCDANINA YENİK DÜŞTÜ

Mahkeme 10 ay cezaevinde kalan S.C.’yi tahliye etti. Daha önce temizlik işçisini suçlayan anne H.G. ise daha fazla vicdan azabına dayanamayarak sanığın avukatı Kadir Kartal’ı aradı. Anne avukata, “OğlumE.’ye 3 yaşından beri babamR.G., erkek kardeşimM.G. ve onun arkadaşı S.G. tecavüz ediyordu. Bu olaya son verebilmek için Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığı’na şikâyette bulundum” dediği ve soruşturmanın da 4 aydır sürdüğünü belirttiği öğrenildi. Annenin ihbarıyla yakalanan 3 şüpheliyi Beyoğlu Cumhuriyet Savcısı Hasan Esen, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti. Ancakmahkeme “Raporla tespitli değil” diyerek serbest bıraktı.

TEMİZLİKÇİ TAHLİYE OLDU

Dede R.G., dayıM.G., dayının arkadaşı S.G. ve olaydan haberdar olmasına rağmen susan anneanne hakkında soruşturmayı 4 aydır sürdüren savcılık, şüphelilerden aldığı DNA örneklerini Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Tutuklu temizlik görevlisinin avukatı Kadir Kartal, önceki gün İstanbul 3. Ağır CezaMahkemesi’ndeki duruşmadamahkeme heyetine soruşturmadan bahsetti. Heyet hemen soruşturma dosyasının örneğini Beyoğlu Adliyesi’nden isterken, gelen Adli Tıp raporunda da DNA’sı çıkmayan yaşlı temizlikçiyi tahliye etti.

‘TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIZ’

Sanık avukatı Kadir Kartal, tahliye olanmüvekkilinin beraat etme olasılığının yüksek olduğunu belirterek, “Şimdi bu iğrenç suçlamayla cezaevinde geçen 10 ayın hesabını kimverecek. Beraat halinde yüklü bir tazminat davası açacağız” dedi. Bu arada babası ve annesi yıllar önce ayrılan ve annesinin ihbarının ardından aileden alınan 8 yaşındaki E.E., önce Sosyal Hizmetler Bahçelievler, daha sonra ise Eyüp Çocuk Yuvası’na gönderildi.

BORCUNA KARŞILIK ARKADAŞINDAN NE İSTEDİ?

[PAGE]

Adana'da, Mustafa Kandemir'i, alacağına karşılık eşi ve kızıyla birlikte olmak istediği iddiasıyla öldürmekten yargılanan Mehmet Dinç'e 'tahrik ve iyi hal' indirimi uygulandı.

Cep telefonu ticareti yapan Mustafa Kandemir, 10 yıllık arkadaşı Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde çalışan Mehmet Dinç’i telefonla arayarak gezinti ve sohbet teklifinde bulundu.

Dinç, bir arkadaşına ait otomobile Kandemir’i de alıp gezintiye çıktı. İki arkadaş Dilberler Sekisi’nde alkol aldı. Bir süre sonra Kandemir, önceden tanıdığı bir kadını telefonla çağırdı.

Dinç, gelen kadınla Galleria İş Merkezi civarındaki açık otoparkta birlikte oldu. Daha sonra Beyazevler Mahallesi’ndeki DSİ Çamlığı’nda araçta içmeyi sürdüren 2 arkadaş arasında borç-alacak konusunda tartışma çıktı.

FAİZE KARŞILIK EŞİ VE KIZIYLA BİRLİKTE OLMAK İSTEDİ
İddiaya göre, Kandemir, Dinç’e daha önce verip, her ay faizini aldığı 34 bin TL borç paranın bir sonraki aya ait faizine karşılık, eşi veya büyük kızıyla birlikte olma teklifinde bulundu.

Dinç, arkadaşının bu teklifi karşısında şuurunu kaybederek, araçta bulunan satırla Kandemir’i ensesine vurarak yaraladı. Aldığı darbeyle dengesini kaybedip baraj suyuna düşen Dinç, boğuldu.


‘10 YILLIK ARKADAŞIMDI’
Kandemir’in cesedinin bulunmasının ardından soruşturma yürüten polis, en son onunla birlikte görülen Dinç’i gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden Dinç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

‘Kasten adam öldürme’ suçundan ömürboyu hapis cezası istemiyle Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde karar duruşmasına çıkan Dinç, pişman olduğunu söyledi.

"BENİ EĞLENDİR"
Kandemir’in, eşi ve kızıyla birlikte olmak istediğini söyleyince kendini tutamadığını belirten Dinç, kendini şöyle savundu: “12 bira aldık. 3’er tane içtik. Mustafa bana, ‘Seni eğlendireyim mi?’ diye sordu. Ben de ‘Sen bilirsin’ dedim. Galeria’nın arkasında bir bayan arkadaşı varmış, onun yanına gittik.

Ağaçların civarında ben bayanla birlikte oldum. Bayanın parasını da Mustafa verdi. Mustafa ile tekrar geri çıkıp, Dilberler Sekisi’nin üst kısmında içmeye devam ettik. Benim Mustafa’ya 34 bin lira borcum vardı. ‘Bu ayki faizi ödemedin’ dedi.

"BORCUNUN ÖDEMENİN KOLAY YOLU VAR"
Biraz sıkışık olduğumu ve gelecek ay ödeyeceğimi söyledim. Bana, ‘Bunu söylemenin yeri değil, bana ödemenin kolay yolu var’ dedi. Nasıl olacak diye sorduğumda, ‘Ben seni eğlendirdim biliyorsun, senin büyük kızın var, hanımın var, bu ayın öbür ayın faizini...’ derken, alkollü olduğunu söyleyip susmasını istedim, elimle ağzını kapattım.

Elime vurup, ‘Alkollü de olsam söylüyorum’ dedi. El freninin olduğu yerde satır gözüme ilişti. Kesici tarafını elime aldım, kafasına vurdum. Otomobilin kapısını açtı, aşağıya indi.

"BİR KERE YAPSAM NE OLACAK?"
Rampaydı, ayağı kaydı düştü. Yardımcı olmak amaçlı koştum, o sırada ‘Seni şerefsiz. Boşuna mı para verdim, bir kere yapsam ne olacaktı?’ dedi. O anda kendimi kaybettim. Çünkü ondan öyle bir şey beklemiyordum.

Arbede yaşadık, suya düştü, bana ‘Senin avradını da, kızını da elinden alacağım’ dedi. Ben de hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşıyorum. Daha sonra korktum, olay yerini terk ettim. Polisler eve geldiğinde öldüğünü öğrendim. Çok pişmanım, 10 yıllık arkadaşımdı, böyle olmasını istemezdim.” Mahkeme heyeti, Mehmet Dinç’i tahrik ve iyi hal indirimi uygulayarak 15 yıl hapis cezasına çarptırdı.

"PENİSİNİ TREN RAYLARINDA KESTİ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Uşak'ta, eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma giren ve psikolojik tedavi görmeye başlayan kişi, tren yolu üzerindeki raylarda erkeklik organını bıçakla kesti.

Alınan bilgiye göre, M.M.(29), Cumhuriyet Mahallesi'nden geçen Uşak-İzmir tren yolu üzerindeki raylarda erkeklik organını bıçakla kesti.

M.M'nin erkeklik organı koparken vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis, kanlar içinde yerde yatan M.M'ye ilk müdahaleyi yaptı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, M.M'nin kesilen cinsel organını da alarak M.M.'yi Uşak Devlet Hastanesine götürdü.

Burada ilk tedavisi yapılan M.M, İzmir Mikro Cerrahi Hastanesine sevk edildi.

Emniyet yetkilileri, M.M.'nin bir süre önce eşinden ayrıldığını, bu yüzden bunalıma girdiğini ve uzun süredir psikolojik tedavi gördüğünü belirtti.

"TACİZCİYE REKOR CEZA VERİLDİ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

İstanbul'da yaşayan O.T. işe giderken bindiği tramvayın sıkışıklığından faydalanarak 17 yaşındaki S.L.’yi sürtünerek taciz etti. Genç kız birsüre sonra çığlık atarak O.T.’ye saldırdı.

TACİZCİ: "HOŞUNA GİTTİ SANDIM"

Gözaltına alınan O.T. “Sesini çıkarmayınca hoşlandığını düşünüp devam ettim” dedi. Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan O.T. küçük yaştaki kıza nitelikli cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 12.6 yıl hapse mahkum oldu. Bu karar, toplu ulaşım araçlarında cinsel tacizde bulunanlara verilen en ağır ceza olarak tarihe geçti.

Dosyanın temyiz incelemesini yapan Yargıtay 5. Ceza Dairesi, kararı usulden bozdu. Bozma gerekçesinde, S.L.’nin ruh halinin bozulduğunu belirten Adli Tıp Kurumu’nda çocuk psikiyatrının bulunmadığı vurgulandı. Mahkeme, uzman doktor raporunun gelmesinin ardından yeni bir hüküm verecek. Karar kesinleşirse, toplu ulaşım araçlarındaki tacizcilere ağır hapis cezasının yolu açılacak.

"DOLMUŞTA YER VERME CİNAYETİ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde ''dolmuşta yer verme'' meselesinden çıkan kavgada bir kişi öldü. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinden alınan bilgiye göre, Ulus ile Etimesgut arasında çalışan dolmuşta yaşlı kadın yerine genç kıza yer verilmesinin ardından 3 kişi arasında kavga çıktı.

Kavganın büyümesi üzerine dolmuştan inen yolculardan Recep G. ile arkadaşı Emrah C, Semih Zorlu'yu (34) darbetti. Recep G, Semih Zorlu'yu kalbinden bıçakla yaraladı.

Etimesgut Devlet Hastanesine kaldırılan Zorlu, buradaki müdahalenin ardından sevk edildiği Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen zanlılar gözaltına alındı. Zanlılardan Emrah C'nin iki gasp ve bir yaralama suçundan sabıkası bulunduğu bildirildi. Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 2 zanlı tutuklandı.