BIST 8.924
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.279,44
HABER /  SAĞLIK

Bilim Kurulu toplanıyor! Ramazan ayında yeni yasaklar mı geliyor?

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında bugün toplanacak. Toplantıda Ramazan ayına ilişkin yeni tedbirlerin alınması bekleniyor.

Abone ol

Tüm gözler Sağlık Bakanlığı'nda... Bilim Kurulu bugün bir kez daha salgın gündemiyle toplanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlık edeceği toplantı yerinde karar döneminin başladığı 1 Mart'tan bu yana yapılan ilk yüz yüze toplantı olacak.

Bakan Koca ve Bilim Kurulu üyeleri, dün 55 bine dayanan rekor vaka sayısının nedenlerini ve atılması gereken adımları değerlendirecek. Toplantının bir diğer gündem başlığı 13 Nisan'da başlayacak ramazan ayı olacak.

Bilim Kurulu'nda virüsün yayılımını engellemek adına ramazan ayına ilişkin yeni tavsiye kararlar alınması da bekleniyor. Son olarak, aşılama süreci ve aşıların teminine ilişkin son gelişmelerde toplantıda ele alınacak konular arasında.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın toplantının ardından saat 19:00'da açıklama yapması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü  AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda "Amacımız ülkemizi Ramazan ayında dinlendirerek bayram sonrası güzel günlere hazırlamak istiyoruz" sözleri Ramazan'da tam kapanma mı geliyor sorusunu gündeme getirmişti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Korona yeni silah geliştirdi! Türkiye'de günlük 500 kişinin öleceği günler yakın...
Foto Galeri Korona yeni silah geliştirdi! Türkiye'de günlük 500 kişinin öleceği günler yakın... Galeriye Gözat