BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,92
ALTIN 2.443,45
HABER /  POLİTİKA

Bilal Erdoğan: Cumhurbaşkanımız geçmiş önümüze yara yara gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, "Cumhurbaşkanımız geçmiş önümüze yara yara gidiyor. Arkadan gelenler olarak bu arkayı iyi desteklememiz lazım" diye konuştu.

Abone ol

Bilal Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) tarafından organize edilen 5. KYK Tematik Kış Kampları kapsamında düzenlenen 'Hukuk Kampı'na katılan öğrencilerle bir araya geldi.

Türkiye'nin 21. yüzyılda yeni bir aydın kesime ihtiyacı olduğunu vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Geçmiş önümüze yara yara gidiyor"

Bu ülkenin geleceği için gençlerine mesajlar veren, motivasyon veren kimimiz var? Cumhurbaşkanımız geçmiş önümüze yara yara gidiyor, Libya'da mücadele, Doğu Akdeniz'de mücadele, Suriye'de mücadele, dünyanın dört bir yanında dünyanın en büyük aktörleriyle masaya oturuyor artık bizim arkadan gelenler olarak bu arkayı iyi desteklememiz lazım. Fikirle desteklememiz lazım, projelerle desteklememiz lazım, hayallerimizi gerçekleştirerek desteklememiz lazım.

'Ülkem için ne yapabilirim?'

Gençlerin bu ülkenin 21. yüzyılını oluşturacağını aktaran Erdoğan, gençlerden, uzun vadeli planlar yapmalarını ve 'Ülkem için ne yapabilirim?' diye düşünmelerini istedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Tarihi kiliseyi defineciler yağmaladı! Ne var ne yok talan edilmiş
Foto Galeri Tarihi kiliseyi defineciler yağmaladı! Ne var ne yok talan edilmiş Galeriye Gözat