BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Beşiktaşta Rico Paşa kirizi

Beşiktaş'ta, Fenerbahçe derbisi öncesi yönetim kurulu şok bir kararla Ricardinho'yu kadro dışı bıraktı.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yenilip liderlikten olan Beşiktaş'ta, Fenerbahçe derbisi öncesi yönetim kurulu şok bir kararla Brezilyalı futbolcu Ricardinho'yu kadro dışı bıraktı.

Beşiktaş yönetim kurulunun, teknik heyetin raporu doğrultusunda Brezilyalı futbolcu Ricardinho'yu kadro dışı bıraktığı açıklandı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Yönetim kurulumuz ve teknik heyetimizin uzun süredir gözlemlediği üzere; antrenman ve müsabakalardaki isteksizliği, son dönemde takım ruhuna zarar veren disiplinsiz davranışları, teknik heyete gerekli saygıyı göstermemesi ve söylemleriyle takım arkadaşlarının performanslarını olumsuz yönde etkilemesi nedenleriyle Ricardinho, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda yönetim kurulumuz tarafından kadro dışı bırakıldı'' denildi.

Bu sezon çok fazla forma şansı bulamayan Ricardinho, son 4 haftada kadroda yer almasına rağmen forma giyemedi. Brezilyalı futbolcu 27 haftada sadece 7 kez ilk 11'de sahaya çıkarken, 14 maçta hiç forma giyemedi, 6 karşılaşmada ise sonradan oyuna girdi.