BIST 10.937
DOLAR 32,20
EURO 34,97
ALTIN 2.502,94
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

81 ile internet televizyonu

İl il internetten yayın yapma şansı... Bu fırsat kaçmaz! Nasıl yayın yapacağım diyenler... Cevabı bu haberde gizli...

Abone ol

İnternet Televizyonu MERCEK TV internette şok kampanya devrini başlattı.

Bir süredir tüm dünyaya internet üzerinden yayın yapan internet televizyonu ve haber portalı MERCEK TV, şimdi tüm Türkiye’yi yayın ağına katmak üzere ülke genelinde şok kampanya başlattı.

İnternet üzerinden habercilik yapmak isteyen ve internet sitesi üzerinden gelir kazanmak isteyenlere ilginç bir fırsat sunuluyor. 

Mercek TV’nin kopyalanarak üzerinde değişik renk armonisi ve format değişikliği yapılarak tüm illerin internet televizyonu haline getirilen bu sistemden şimdi para kazanma zamanı.

YATIRIMINIZI ÇOK KISA SÜREDE GERİYE KAZANDIRIR

İnternet TV’ye ödeyeceğiniz para kısa sürede size geri dönecektir.

Çevrenizdeki tüm Kurum ve kuruluşlar Alış-Veriş Merkezleri, oteller, pansiyonlar, Turizm şirketleri, tur operatörleri, Gemi acentaları, lokantalar, tüm mağazalar ve onlara mal satan kuruluşlar ile ulusal reklam veren şirketlerimiz sizin potansiyel müşterilerinizdir. Bu İl televizyonun da yer almak her şirket için bir prestij olacaktır.

Kısacası, Mercek TV, interenet üzerinden tüm dünyaya gerektiğinde CANLI yayın yapan küçük ekranlı ama dev bir Televizyon istasyonundan bahsediyor. Bu TV’yi kullanmak hayallerinizle sınırlı kalmasın.

Bu dev Kampanya ya sizde bulunduğunuz il yada ilçeyi tanıtmak amaçlı birde üstelik gelir elde etmeyi düşünüyorsanız, Mercek TV'ye ulaşmanız gerekecek.

Önümüzde ki günlerde yapılması planlanan yerel seçim atmosferinden önce televizyonunuzu yayına koyarak görüntülü yayını başlatabilirsiniz.

Detaylı bilgi için bu linke tıklayın!

İşte internet televizyonu yayınının bir örneği;

http://www.bodrumtv.tv (Bodrum TV)