BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,01
ALTIN 2.323,40
HABER /  GÜNCEL

Çakar stüdyoyu terk etti!

"Bikini" konusuyla gündem oluşturan Ahmet Çakar, yeni forma için "Skandal" dedi.

Abone ol

LigTV'nin internet sitesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla maçı öncesi Sarı-lacivertlilerin galip gelmesi durumunda bikini giyeceği şeklinde yaptığı espiriyle gündeme gelen Ahmet Çakar, bu seferde A Milli Futbol takımımızın Avrupa Kupası finallerinde giyeceği formaların rengine tepki gösterdi ve Show TV’de yayınlanan '6 PAS' programında stüdyoyu terketti.

Show TV'de Melih Gümüşbıçak’ın sunduğu ve Ahmet Çakar, Gürcan Bilgiç, Hakan Can, Serdar Bali ile Hakan Ünsal’ın yorumcu olarak katıldığı programda Milli takımımızın Avrupa Şampiyonası finallerinde giyeceği formaların tanıtımının yapıldığı haberin ekrana gelmesinin ardından Çakar “Skandal” diyerek tepkisini dile getirmeye başladı.

PROGRAMI TERKETTİ

Çakar, “Turkuaz mı, mavi mi, yeşil mi bilmiyorum. Ben ressam değilim, renklerden de anlamam. Ama nedir bu renk” diyerek tepkisini sürdürdü ve ardından Milli takımın forma renklerini beğendiğini ifade eden Gürcan Bilgiç’i kastederek, “Şimdi bir İtalyan stilist gelse, Fenerbahçe’yi çok seven bir stilist olsa ve Fenerbahçe’ye Sarı Lacivert renklerin dışında farklı renlerden kenarları dantelli ve rengarenk bir forma yapsa ne yaparsın” şeklinde bir soru yöneltti ve programı terketti.

'BENDE GİDEBİLİRMİYİM'

Melih Gümüşbıçak formaları ve renklerini beğendiğini ifade ederken, Hakan Can ve Serdar Bali aksi görüşü savundu. Serdar Bali’de düşüncesini ifade ettikten sonra Melih Gümüşbıçak’a “Bende gidebilir miyim?” dedi ve programı terketti.

Gece saat 03.20’de Ahmet Çakar ve Serdar Bali’nin programı terketmesinin ardından Melih Gümüşbıçak, Hakan Can, Hakan Ünsal ve Gürcan Bilgiç arasında forma renkleri üzerine konuşmalar bir süre daha devam etti. Ardından Melih Gümüşbıçak programı bitirirken “Ahmet Çakar ve Serdar Bali karşıdan bizi seyrediyorlar” demesi üzerine kamera ikiliye döndü. Bu esnada Ahmet Çakar’ın “Yazıklar olsun, yazıklar olsun” şeklinde tepkisini sürdürdüğü dikkatlerden kaçmadı.