BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Beşiktaşta durmak yok

Beşiktaş, izin yapmadan gelecek hafta sonunda Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilerek liderlikten olan Beşiktaş, izin yapmadan gelecek hafta sonunda Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyen oyuncular koşu yapmakla yetinirken, diğer oyuncular çabukluğa dayalı çalışmalar ve 3'erli minyatür kale maçlar yaptı.

Basına kapalı olan antrenmanda Cisse ve İbrahim Kaş takımdan ayrı çalışırken, bu oyuncuların hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan kaleci Rüştü'nün durumunun ise kontrollerden sonra netlik kazanacağı kaydedildi.

Bu arada, siyah-beyazlıların Slovak futbolcusu Holosko, Slovakya Milli Takımı'nın İzlanda ile oynayacağı milli maç için ülkesine gitti. (A) Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Gökhan Zan ile Serdar Özkan antrenmanda yer almadı.

Yarını izinli geçirecek siyah-beyazlılar, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını 25 Mart Salı günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.