BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.397,88
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta Quaresma satılıyor!

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma sezon sonu takımdan gönderilebilir

Abone ol

Beşiktaş'ta yönetim, karar değişikliğine gitt ve sezon sonu, değerini bulması ve iyi bir para karşılığında Quaresma'nın satılması yönünde görüş birliğine vardı.

Mali bir darboğazdan geçen Beşiktaş yönetimi yaşanan ekonomik sıkıntılar ve izlenecek politikalarla ilgili önceki günkü yönetim kurulu toplantısında tarihi kararlar aldı. Bunlardan birincisi Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın satılması. Daha önce "Quaresma'yı satmak için almadık. 20 milyon Euro da verseler satmayacağız" diyen yönetim karar değiştirdi.

Sezon sonu için, değerini bulması ve iyi pir para karşılığında yıldız futbolcunun da satılması yönünde görüş birliğine varıldı. Sabah gazetesinin haberine göre; son dönemde çok formda olan ve Portekiz Milli Takımı'na yeniden seçilen Q7 için bundan sonra gelecek teklifler geri çevrilmeyecek ve değerlendirmeye tabi tutulacak. Bu arada yönetim Almeida'yı da iyi teklif gelmesi halinde satıp yerine sakatlığı nedeniyle şu an takımdan ayrı olan Bebe'nin kulübe kazandırılmasını gündemine aldı.