BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Beşiktaşta aday sayısı 2

Beşiktaş yönetimi teknik direktör adaylarını 2'ye indirdi. Yönetimin bugünkü toplantısı herşeyi belli edecek.

Abone ol

Beşiktaş yönetimi teknik direktör adaylarını 2'ye indirdi. Siyah-beyazlı takımı önümüzdeki sezon Mircea Lucescu ya da Ertuğrul Sağlam ikilisinden birisinin çalıştırmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü, siyah-beyazlı yönetimin bugün yapacağı yönetim kurulu toplantısının ardından kaumoyuna açıklanacak.

Hem Rumen Mircea Lucescu hem de Ertuğrul Sağlam ile prensip anlaşmasına varıldığı ve bu iki teknik adamdan birisinin önümüzdeki sezon Beşiktaş'ı çalıştıracağı iddia edildi.

Başkan Yıldırım Demirören'in kulübün 100. yılında takımı şampiyonluğa taşıyan Lucescu'da ısrarcı olduğu ancak yönetim içinden bazı isimlerin Ertuğrul Sağlam'ı istediği gelen haberler arasında.

SAĞLAM: HABER BEKLİYORUM

Öte yandan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü, kendisinden haber beklediğini söyledi.

Sağlam, ''Beşiktaş'a beni layık görüp, görüştükleri için teşekkür ediyorum. Şu an kendilerinden haber bekliyorum. Görüşmemizin sonucu bir-iki gün içinde netlik kazanacak'' dedi.

Beşiktaş'ı çalıştırmanın kendisi için onur verici olacağını dile getiren Ertuğrul Sağlam, ''Başarılı olmam için elverişli ortam sağlanırsa seve seve çalışırım'' diye konuştu.