BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Beşiktaşlı N'Skala Gaziantep maçında fenalaştı! Ambulansla hastaneye götürüldü

Gaziantep FK- Beşiktaş mücadelesinin 70'inci dakikasında fenalaşarak kendini yere bırakan Fabrice N'Sakala ambulansla hastaneye götürüldü.

Abone ol

Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala, mücadelenin 71. dakikasında top diğer alandayken yere yığıldı.

N'Sakala'nın durumu ciddi görünürken, bir anda oyuncular ambulansı işaret etti. Hakem Ümit Öztürk de oyuncuların açılmasını istedi.

Tecrübeli oyuncuya ilk müdahaleyi Necip Uysal yaptı. Ardından sağlık görevlileri müdahaleyi gerçekleştirdi. Ambulansa alınan N'Sakala, hastaneye götürüldü.

İyi haber geldi
Beşiktaş İletişim Direktörü Bülent Ülgen de daha sonra açıklama yaparak N'Skala'nın hayati tehlikesinin olmadığını açıkladı. Ülgen, ' N'Sakala şu anda hastanede ve bilinci açık. Herkesle konuşabiliyor. Durumu iyi. Herhangi bir hayati tehlike, solunum problemi yok. Kontrolleri yapılıyor' ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada ise "Futbol takımımızın Gaziantep FK ile oynadığı müsabakada yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Fabrice N'Sakala, bilinci açık bir şekilde tedbir amacıyla hastaneye sevk edilmiştir" denildi.

Bakan Kasapoğlu, TFF ve 3 büyüklerden geçmiş olsun mesajları
Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Geçmiş olsun N'Sakala. İnşallah güzel haberlerini alacağız." ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, "Gaziantep FK maçında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Beşiktaşlı futbolcu Fabrice Nsakala ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz. Nsakala'nın en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz" denildi.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüpleri de N'Sakala için "geçmiş olsun" mesajları yayımladı.

Öte yandan Beşiktaş, hastanede kontrol altına alınan N'Skala'nın gülerek poz verdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.