BIST 10.083
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.434,13
HABER /  SPOR

Beşiktaşın kabusu sakatlıklar

Beşiktaş'ın bu sezon başı sakatlıklar ve hastalıklardan kurtulamadı.

Abone ol

 Sezona yeni bir kadro ve büyük hedeflerle giren siyah-beyazlılar, bugüne dek Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası'nda toplam 17 maç yaparken, bunların tamamında bazı futbolcularından sakatlıklar ve hastalıklar nedeniyle yararlanamadı. Sakatlıklar nedeniyle teknik direktör Jean Tigana da sahaya üst üste aynı 11'i çıkaramazken, yeni transfer Matias Emilio Delgado'nun sık sakatlanması ve hastalanması dikkat çekti.

DELGADO 6 MAÇ YOKTU
Delgado, sakatlıklar ve hastalıklar nedeniyle takımını 6 resmi maçta yalnız bıraktı. Siyah-beyazlıların deneyimli futbolcusu Ali Güneş de şanssız bir sezon geçirirken, bu sezon sadece 1 maçta forma giyebildi ve 8 karşılaşmada ise sakatlığı nedeniyle kadroya giremedi.

KORAY VE KLEBERSON'UN 1 AYLIK AYRILIĞI
Beşiktaş'ın 2 ön liberosu da aynı hafta içinde 4 gün arayla aynı yerden sakatlandı. Koray, Ankaragücü maçında, Kleberson ise 4 gün sonraki CSKA Sofya maçında omuzlarından sakatlanıp, 1 ay takımlarını yalnız bıraktı. Kleberson 6, Koray ise 5 karşılaşmada sakatlıkları nedeniyle kadroya giremedi.

NOBRE'NİN SAKATLIĞI
Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Mert Nobre ise Sakaryaspor maçında ciddi bir sakatlık geçirdi. Dinamo Bükreş ve Antalyaspor maçlarında forma giyemeyen Nobre, sakatlığı nedeniyle birkaç hafta daha takımından ayrı kalacak.

17 MAÇ VE SAKATLIKLAR
Turkcell Süper Lig: Vestel Manisaspor: Delgado, Ali Güneş, Serdar Özkan Gaziantepspor: Ali Güneş, Serdar Özkan Denizlispor: Ali Güneş, Serdar Özkan Konyaspor: Gökhan Güleç, Mustafa Doğan Trabzonspor: Mustafa Doğan Galatasaray: Mustafa Doğan, Gökhan Zan, İbrahim Toraman Ankaragücü: Gökhan Zan, Bobo Kayseri Erciyesspor: Delgado, Kleberson, Koray Gençlerbirliği: Bobo, Kleberson, Koray Çaykur Rizespor: Delgado, Kleberson, Ali Güneş, Koray Sakaryaspor: Kleberson, Ali Güneş Antalyaspor: Delgado, Nobre, Ali Güneş UEFA Kupası: CSKA Sofya: Gökhan Zan CSKA Sofya: Delgado, Koray Tottenham Hotspur: Delgado, Koray, Kleberson Dinamo Bükreş: Nobre, Ali Güneş Fortis Türkiye Kupası: Bucaspor: Kleberson, Koray, Ali Güneş.