BIST 9.530
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.480,21
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Beşiktaş soyunma odasında kavga! İlhan Mansız tekme tokat...

Son haftalarda istediği sonuçları alamayan ve Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta karşılaşmasında kendi evinde konuk ettiği Sivasspora 2-1 mağlup olan Beşiktaş soyunma odasında, İlhman Mansız'ın tekme tokat kavga ettiği öne sürüldü.

Abone ol

Geçtiğimiz sezonla alakası olmayan bir görüntü sergileyen Beşiktaş takımının başından kara bulutlar eksik olmuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in asistan koçluğunu yapan İlhan Mansız'ın soyunma odasında tekme tokat kavga ettiği iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Bir dönem Survivor'a da katılan İlhan Mansız'ın Beşiktaş'taki huzursuzluktan kötü etkilendiği ve gerildiği öne sürüldü. Yapılan haberlere göre teknik ekiple, sağlık ekibi arasında kavga çıktı.

Maçtan önce kavga çıktı
Sivas maçından önce Kulüp Doktoru Sarper Çetinkaya ile İlhan Mansız arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. İkili daha sonra yumruk yumruğa birbirine girdi. Orada bulunanlar olaya müdahale ederek, ikiliyi ayırdı. Yönetim de bu olayın kulüp dışına çıkmaması için önlem aldı.

Şenol Güneş mağlubiyeti üstlenmişti
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 kaybettikleri Sivasspor maçının ardından, tribünlerden yükselen protesto sesleri hakkında konuşmuştu. Güneş, "Sorumlu benim. Oyuncuya hesap kesersek oyuncu bulamayız. Oğuzhan hata yapabilir" demişti.