BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş, bize yemek vermiyor!

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan futbolcular sitem etti. Bir futbolcu, yıldırıldıklarını söyledi. Ayrıca idmanlarda, doktor, duş ve yemekten dahi mahrum olduklarını belirtti

Abone ol

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Emre Aşık, Tayfun Korkut, Berkant Göktan, Okan Koç ve Ali Cansun, Fulya Şan Ökten Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Kendisinden kulüp bulması istenilen ve isminin verilmemesi ricasında bulunan futbolcu, yönetimin sunduğu şartlarda takımdan ayrılmadıkları için kendilerine yıldırma operasyonunun yapıldığını iddia etti.

Teknik Direktör Çalımbay’ın gözden çıkardığı oyuncular, Fikret Demirer yönetiminde Fulya'da hazırlıklarına devam ediyor. Kulüp bulmaları tebliğ edilen ancak takımdan ayrılmak istemeyen futbolcular sunulan imkanların yetersiz oluşundan yakınıyor. Yönetimle sorun yaşamamak için isminin yazılmasını istemeyen bir futbolcu, sabah 6'dan akşam 8'e kadar yorucu bir koşuşturmanın içine çekildiklerini belirterek, “Perşembe gününden itibaren sabah altıda kalkıyoruz. 07.00’de ilk idmana çıkıyoruz. Duş aldıktan sonra tesisleri kullanamıyoruz. Dinlenmek yerine evimize gidip öğleyin 12.00’deki idman için geri geliyoruz. Akşam 6’da üçüncü idman var. Birini kaçırsak hakkımızda rapor tutacaklar. Ani müdahale yapacak doktor bile yok. Antrenman arası, yemek yok. Bizi yıldırmaya çalışıyorlar.” diye konuştu. İstanbul'daki futbolcuların çalışma şartlarını sorduğumuz yetkili ise, “Futbolcuları yıldırmak gibi bir düşüncemiz yok. İdman programı A takımdan geldi. O yüzden 3 idman yapıyoruz. Onlar gibi çalışıyoruz. Hiç kimse oda istemedi, isteseler yemek de veririz, oda da. Sakatlansalar doktorsuz bırakacak halimiz yok. Onlar halen Beşiktaş futbolcusu.” açıklamasında bulundu. Çalışmalara katılmadığı için noter aracılığıyla rapor tutturulan Juanfran'ın, “Kendime kulüp arıyorum. Bu yüzden gelemedim.” dediği öğrenildi.

Çalımbay tempo düşürdü

Teknik Direktör Çalımbay, ağır kondisyon idmanlarının ardından sakatlıklar başgösterince Avusturya kampının 9. gününde tempo düşürdü. Sabah antrenmanından sonra hazırlıklarını öğlen saatlerinde yağmur altında sürdüren Siyah-Beyazlılarda, hafif sakatlığı bulunan Tümer Metin çalışmaya katılmadı. Kampa önceki gün katılan milli futbolcular Okan Buruk, İbrahim Akın, İbrahim Toraman, Koray ve Pancu ise düz koşu yaptı. Çarşamba günü topuğundan sakatlanan Tümer dün de idmana çıkmadı. Koordinasyon idmanlarda Tayfur, Sergen'e, “Bu çalışmaları nasıl tamamlayabildin? Hayret” diye takıldı. Bunun üzerine Sergen, “Havutçu, yapamadığın şeyler bunlar mıydı. Bunlar için mi ağlıyordun?” diye espriyle karşılık verdi. Kartal, akşam antrenmanıyla hazırlıklarına devam etti.

Avusturya kampında dünün konusu ise Porto'ya imza atan Fatih Sonkaya idi. Fatih için futbolcular, “Porto'ya gitmiş, helal olsun.” diyerek şaşkınlıklarını dile getirdi. Ayrıca futbolcuların büyük bir bölümü cuma namazına gitti.


Haber: Temel Yirmibeşoğlu - Mehmet Tufan
Kaynak: