BIST 10.400
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.409,50
HABER /  GÜNCEL

Aslan, en zor sınavına çıkıyor

Geçen sezon kaçan şampiyonluğu, telafi etmek isteyen G.Saray, maç üstüne maç yapıyor. Sarı-kırmızılılar, en zor sınavına bugün çıkıyor. Aslan'ın rakibi oldukça dişli...

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarını 9 gündür Hollanda’da sürdüren Galatasaray ilk ciddi hazırlık maçını bugün Almanya’nın güçlü takımlarından Borissia Dortmund ile yapacak.

Sarı-Kırmızılılar, bu zorlu karşılaşma için bugün Hollanda’dan Almanya’nın Krefeld şehrine geçecek. Türkiye saati ile 16.30 başlayacak karşılaşma Lig Tv’den naklen yayınlanacak. Teknik Direktör Eric Gerets, bu hazırlık maçında kafasında belirlediği ilk 11’i sahaya sürecek. Galatasaray, dün sabah ormanda kros çalışması yaptı. Eric Gerets’in katılmadığı kros çalışması Stumpf ve Erdal Keser yönetiminde gerçekleştirildi.

Antrenman boyunca Sarı-Kırmızılı futbolcuların 12-1’lik Panningen galibiyeti sebebiyle oldukça neşeli oldukları gözlendi. Çalışmaya belindeki siyatik ağrıları süren Ergün ile sakatlığı devam eden Hasan Şaş otelin içindeki sahada düz koşu yaptı. Panningen maçında üst adelesinden sakatlanan Ferhat ile adele çekmesi devam eden İbrahim Yavuz çalışmaya katılmadı. Galatasaray'da 2005-2006 futbol sezonu kombine kart satışlarına 14 Temmuz'da başlanacak. Kulüpten yapılan açıklamada, 2005-2006 sezonu Ali Sami Yen Stadı ve Atatürk Olimpiyat Stadı sezonluk kombine kart satışına, 14 Temmuz’da başlanacağı bildirildi. Kombine kart satışlarının localar, numaralı üst ve kapalı üst tribünler için yapılacağı belirtilerek, Ali Sami Yen Stadı'ndaki loca ve numaralı üst tribün koltuk sahiplerine, 23 Temmuz Cuma gününe kadar satış önceliği tanınacağı ifade edildi. Bu arada, Sarı-Kırmızılı takımın yeni sezonda UEFA Kupası maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı açıklandı.

Kaynak: