BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Özkök, sonunda muradına erdi

Başbakan'ın uçağında şarap içmeyen gazetecileri eleştiren Ertuğrul Özkök, Ana isimli uçakta yemek yedi. Peki Özkök şarap içti mi? Babahan, merakla beklenen anı aktardı.

Abone ol

Ertuğrul Özkök, Başbakan Erdoğan'ın bir önceki ABD gezisinde ANA uçağında şarap içmeyen gazetecileri eleştirmişti. Fakat bu sefer kendisi uçaktaydı. Ve sıra yemek faslına geldi. Ergun Babahan medyanın merakla beklediği anı belgeledi... İşte Babahan'ın ...

Yazı: Ergun Babahan
Kaynak:


Özkök Reykjavik'ten ayrılınca yemek servisinde uçaktaki tek yabancı şarap seçeneğinde karar kıldı. Ancak şaraptan bir-iki yudum aldı, sonra tadını beğenmedi geri yolladı..

Medya dünyasının merakla beklediği bu olayı sizler için görüntüledim Başbakan'ın uçağına bindiğimiz andan itibaren herkesin gözü açıkçası Ertuğrul Özkök'ün üzerindeydi. Özkök, Başbakan'ın ANA uçağına ilk kez binen gazetecilerin şarap içmemesini eleştirmiş ve "Ne olur dönüş yolunda biriniz için" çağrısı yapmıştı.
Şimdi sıra kendisindeydi. Bakalım Özkök yemekte ne yapacaktı?
Üstelik Özkök'ün şarap gustosu herkesin bildiği bir konuydu. Buna bir de, diğer gazetecilere yaptığı çağrı eklenince hepimiz gözümüzü ona diktik.
Reykjavik'ten ayrılınca yemek servisinde meraklı bakışlara daha fazla dayanamadı ve uçaktaki şarapları görmek istedi. Sonra eldeki tek yabancı şarap seçeneğinde karar kıldı. Hostesin ikram ettiği şaraptan bir-iki yudum aldık, sonra tadını beğenmediğimiz için bitirmeden geri yolladık.
Medya dünyasının merakla beklediği bu olayı sizler için görüntüledim.
Bu işin latifesi.