BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,81
ALTIN 2.397,77
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye'nin okullara desteği sürüyor

Beyoğlu Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan Şehit Neşe Alten İlköğretim Okulu'nun tiyatro salonu açıldı

Abone ol

Şehit Neşe Alten İlköğretim Okulu’nun artık bir tiyatro salonu var.Beyoğlu Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan tiyatro salonunun açılışını Başkan Ahmet Misbah Demircan yaptı.

Beyoğlu Belediyesi’nin okullara yaptığı yatırımlar tüm hızıyla sürüyor. İlçe sınırları içinde bulunan Şehit Neşe Alten İlköğretim Okulu da tiyatro salonuna kavuştu. Yapımı 35 Bin TL’ye mal olan tiyatro salonunun açılışını Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan gerçekleştirdi.

Açılış öncesi öğrencilerle bir araya gelen Başkan Demircan çocuklara seslenerek "Tiyatro salonunuz hepinize hayırlı olsun, bundan sonra da alacağınız tiyatro eğitimlerinde de yanınızda olacağız. Yeter ki sizler başarıyı hedefleyin çalışın, öğretmenleriniz ve bizler sizinleyiz. İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti’ne yaraşır şekilde çalışmanızı bekliyorum” dedi. Okul çevresinde çocuklar ve gençler için spor alanları yapacaklarının müjdesini veren Başkan Demircan, “Sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Demircan okul yönetimi ve öğrencilerle birlikte tiyatro salonunda sergilenen gösteriyi büyük bir keyifle izledi.