BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  EKONOMİ

Çiçeğini yiyen sevgilisini terketti

"Sevgilimin bu kadar obur olduğunu bilmiyordum" diyen Emir S. iki yıllık ilişkisine son verdi.

Abone ol

 Istanbul’da yaşayan Emir S. (25), kız arkadaşı Merve D.(23)’ye hediye olarak gönderdiği Bonnyfood Çikolatalı Kurabiye Buketi’nin Merve D. ve kız arkadaşları tarafından 1 saat içerisinde tüketilmesi üzerine 2 senelik ilişkisine son verdi.  Konu hakkında açıklamada bulunan Emir S. “Kız arkadaşımın bu kadar obur olduğunu bilmiyordum. Bonnyfood, sipariş ettiğim Çikolatalı Kurabiye Buketi hediyemi tam istediğim saatte teslim etmiş. Trafiğe takılınca kız arkadaşımla buluşmaya yaklaşık 1 saat geç kaldım.  Geldiğimde tüm sepet bitmişti.” diye konuştu.

Emir S.’nin kız arkadaşı Merve D. ise “Bonnyfood’dan sipariş gelince çok şaşırdım ve sevindim. O sırada yanımda 3 kız arkadaşım daha vardı. Tadına bakınca kendimizi tutamadık, sevgilime teşekkür bile edemeden bir anda bitirivermişiz kocaman sepeti. Ben Emir S.’yi hala seviyorum, umarım beni affeder.” şeklinde konuştu.

 

Olayla ilgili yorumlarını sorduğumuz Bonnyfood yetkilileri, olaydan büyük üzüntü duyduklarını ve Emir S. ve Merve D.’nin tekrar barışmaları halinde, çifte beraber oldukları sürece her yıldönümlerinde Bonnyfood ürünlerinden hediye edeceklerini açıkladılar.