BIST 10.205
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.475,17
HABER /  GÜNCEL

Hamile eşini hastanede bırakıp kaçtı

8 aylık hamile kadın erken doğum teşhisiyle acilen hastaneye kaldırıldı. Ama kocası altınlarını da alıp kaçtı.

Abone ol

İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde erken doğum şüphesiyle tedavi gören hamile Veysiye A.'nın bileziklerini, küpelerini ve yüzüklerini alan eşi Sinan A., ortadan kayboldu. Eşi tarafından hamileyken 3 kez evden kovulduğu ve üzerine kapı kilitlendiği belirtilen Veysiye A.'nın yardımına, annesi ve babası yetişti.

Eşinin sık sık dövdüğü Veysiye A., yaşadıklarını, sorun çıkmaması için ailesine de anlatmadı. Üç kez de eşinin evden kovduğu Veysiye, iki aylık hamile olduğu sırada üzüntüden bebeğini düşürdü.

TEKRAR HAMİLE KALDI
Eşinin kendisine sürekli şiddet uygulamasına ve evden çıktığında kapıyı üzerine kilitlemesine rağmen evliliğini sürdürmeye çalışan Veysiye A., ikinci kez hamile kaldı. Evliliği mutsuz gitmesine rağmen hamilelikte 8'inci ayını dolduran Veysiye A., geçen cuma günü aniden fenalaştı. Eşinin Milas'ta hastaneye götürdüğü Veysiye, erken doğum şüphesiyle önce İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak kuvöz olmadığı gerekçesiyle hastaneye kabul edilmeyen ve birkaç hastane daha dolaşan anne adayı genç kadın, sonunda Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kabul edildi.

TAKILARI ALIP ORTADAN KAYBOLDU
Veysiye'yi muayene eden doktorlar, eşi Sinan A.'ya bebeğin erken dünyaya geleceğini söyledi. Ancak eşinin yaşadığı sıkıntılara rağmen, evden çıkarken kolundaki bilezikleri alan Sinan A., hasta yatağında da parmağındaki yüzüklerle, kulağındaki küpelerini aldı. Hastane odasında yalnız bıraktığı eşinin anne ve babasını arayan Sinan A., hastane masraflarının çok olacağını, bunu ödeyemeyeceğini söyleyerek ortadan kayboldu. Cep telefonuna da ulaşılmayan Sinan A., tüm aramalara rağmen bulunamadı.

ERKEN DOĞUM YAPACAK
Hastanedeki tedavisi devam eden ve erken doğum yapacağı bildirilen Veysiye A.'nın, yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle çok üzüldüğünü söyleyen yakınları, doğumun ardından, hastanede kendisini tek başına bırakan eşi Sinan'dan boşanmaya hazırlandığı söyledi. Veysiye'nin babannesi, “Oğlum geçirdiği hastalıktan sonra özürlü kalınca torunumu ben büyüttüm. Onun mutlu olması için de istediği kişiyle evlendirdik ama mutluluğu kısa sürdü. Şimdi kendisini terk eden eşini arıyoruz” dedi.