BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR

Belçika beraberliğe razı!

Milli Takım bugün Belçika'yı ağırlayacak. Belçika'nın kaptanı beraberliğe razı...

Abone ol Belçika Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Rene Vandereycken, Türkiye gibi zorlu bir ekibe karşı oynayacaklarını bildiklerini söyledi.
Rene Vandereycken, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, hem kendilerinin hem de Türkiye'nin, Dünya Kupası eleme grubu maçlarına galibiyetle başladığını ifade ederek, ''Biz evimizde kazandık, Türkiye ise deplasmanda kazandı. Yarın burada iyi bir sonuç almak istiyoruz. Beraberlik iyi bir sonuç, ama galibiyet çok daha iyi bir sonuç olur'' diye konuştu. Bir soru üzerine, Türkiye'nin güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Vanderycken, maç öncesi rakip hakkında çok fazla konuşmak istemediğini ifade etti.

Belçikalı teknik adam, gruptaki hedefleriyle ilgili bir soruya ise ''Ben öncelikle önümdeki maça bakarım. Maç maç konsantre olmayı tercih ederim. Yarın Türkiye, sonra Ermenistan ve İspanya'ya karşı oynayacağız. Öncelikle önümdeki maçı düşünüyorum'' yanıtını verdi.

Bu arada, Vandereycken'in basın toplantısını çok sayıda Belçikalı gazeteci de izledi. Önce Türk gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vandereycken, daha sonra Belçikalı gazetecilerin sorularına cevap verdi.