BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bayülgen'den 'porno yıldızlı' tepki

ATV ekranlarında yayınlanan Çek Bakalım adlı yarışma programında Hülya Avşar ve Okan Bayülgen kıyasıya bir kavgaya tutuştu.

Abone ol

ATV ekranlarında yayınlanan Çek Bakalım adlı yarışma programında Hülya Avşar ve Okan Bayülgen kıyasıya bir kavgaya tutuştu.

Okan Bayülgen'in kavga sonrası söylediği "Biz böyleyiz. Bazen kavga ederiz, bazen de sevişiriz." sözleri ise programa damgasını vurdu.Okan Bayülgen ve Hülya Avşar, jüri olarak katıldığı kısa film yarışması programında birbirine girdi. Yarışma ekibinin "obezite" hakkında çektiği kısa filmi değerlendirmeye alan Bayülgen ve Okan anlatım tarzlarında zıt görüşler söylemeye başlayınca, kıyasıya bir kavgaya tutuştular.

Kısa filmi eleştiren Okan Bayülgen, Hülya Avşar ve Şafak Sezer'in görüşlerine katılmayınca Hülya Avşar'ın tepkisiyle karşılaştı. Okan Bayülgen'in teknik söylemden kimsenin bir şey anlamadığını belirten Avşar kızı "Okan gibi anlatmaya kalkışırsak, bize reyting canavarı derler. Bu arada Okan'ın televizyoncu olmadığı da ortaya çıkıyor. Lensten kim anlar yahu. Ben Okan gibi abuk subuk kimsenin anlatamayacağı dilden anlatmak istemiyorum." dedi.

Bu tartışmayı Şafak Sezer'in başlattığını söyleyen Okan Bayülgen ise " Bu işi siz başlattınız." dedi. Bayülgen eleştirilerine devam ederken "Hıncal abi hiç olmazsa...Konuk jüri olarak o başlattı" diyerek Hıncal Uluç'un yarışmanın jüri üyeliğinden çekilmesini doğru bulmadığını da itiraf etmiş oldu. Bayülgen'in bu sözlerine bozulan Şafak Sezer'in gerginliği ise yüz ifadelerine yansıdı.

Sinirlerine hakim olamayan Okan Bayülgen Hülya Avşar'a bağırarak "Lütfen çocukların önünde kavga etmeyelim. Şafak başlattı bu işi, bu adamı aramıza almayacaktık." diyerek esprili bir şekilde Şafak Sezer'e yaptığı gafı düzeltmek istedi. Bu konuşmalardan sonra ayağa kalkarak stüdyoda ki seyircilere seslene Okan Bayülgen "Aramıza girmeyin, biz böyleyiz. Bazen kavga ederiz, bazen de sevişiriz." dedi.

İŞTE O ANLAR