BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.432,85
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bayramın üçüncü günü Eminönü'ne akın ettiler! İnsan seli havadan görüntülendi

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

İSTANBUL'da kalan vatandaşlar, Kurban Bayramı'nın 3. gününde Eminönü'ne akın etti. Boğaz turu yapmak ve vapur seferlerini kullanmak isteyen vatandaşlar da yoğunluğa neden olurken, Eminönü'ndeki kalabalık havadan görüntülendi.

Abone ol

Bayram tatilini İstanbul'da geçiren vatandaşlar, havanın da güneşli olmasıyla birlikte alanları doldurdu. Kurban Bayramı'nın 3. gününde Eminönü'nde de kalabalık oluştu. Çok sayıda vatandaş Eminönü'ne akın etti.

Sürücüler, yayaların oluşturduğu yoğunluk nedeniyle trafik ışıkları yeşil ışık yandığı halde ilerlemekte zorluk çekti.

Eminönü'nden yapılan boğaz turu ve vapur seferleri de ücretsiz olunca vatandaşların oluşturduğu yoğunluk daha da arttı.

Gemilere binmek isteyen yüzlerce vatandaş uzun kuyruklar oluşturdu. Eminönü'ndeki insan seli havadan çekilen görüntülere yansıdı.

"Yolcu kapma" kavgası...

Yoğunluğun yaşandığı Eminönü'nde boğaz turu düzenleyen firmalar yolcu kapma yarışına girdi. Bu sırada iki firma çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Taraflardan biri karşısındakine sopayla saldırırken, kavgaya polis müdahale etti. Polis tarafları ayırmak için havaya ateş açmak zorunda kaldı. Taraflar oradan uzaklaşırken, o anlar ise vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Nesrin Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğdu! "Aşk" iddiasını gündeme getiren görüntüler
Foto Galeri Nesrin Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğdu! "Aşk" iddiasını gündeme getiren görüntüler Galeriye Gözat