BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.423,85
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Bayram Tutumlu'dan bomba Falcao iddiası! Galatasaray el altından para mı ödedi

Menajer Bayram Tutumlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray'ın Falcao için el altından para ödediğini iddia ederken gündeme bomba gibi düşecek paylaşımlar yaptı.

Abone ol

Galatasaray, transfer döneminin son saatlerinde Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'yu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığını ve 3 yıllık sözleşme imzalanan oyuncuya yıllık 5 milyon Euro ücret ödeneceğini açıklamıştı.

Sarı kırmızılılar, Falcao ve diğer yeni transferleri için dün akşam Türk Telekom Stadyumu'nda imza töreni düzenlerken 33 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'a transferiyle ilgili gündem yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

El altından para ödendi iddiası
Menajer Bayram Tutumlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray'ın Falcao için el altından para ödediğini ileri sürdü. 

''Çıkıp söylesin yoksa 3 gün sonra ben yazarım''
"Galatasaray, Monaco'ya transfer parası ödedi. Bu para yasal transfer prosedüründen ödenmedi. Kim bu parayı el altından Monaco'ya ödedi? Çıkıp söylesin yoksa 3 gün sonra ben yazarım."

''Ya Terim ya yönetim istifa edecek''
Tutumlu ayrıca Fatih Terim ile yönetim arasında anlaşmazlık olduğunu iddia ederken tecrübeli teknik adamın istifa edeceği şeklinde bir paylaşımda bulundu.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Galatasaray'dan yeni transferlere efsane tören!
Foto Galeri Galatasaray'dan yeni transferlere efsane tören! Galeriye Gözat