BIST 9.773
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.456,43
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Baykal için hüngür hüngür ağladı

Türkiye Deniz Baykal'ın kararıyla sarsıldı Gürsel Tekin şok açıklamayı ekranda izlerken gözyaşlarına boğuldu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- CHP lideri Deniz Baykal istifa kararı aldığı anda CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin gözyaşlarına boğuldu..

Baykal'ın kameralar karşısına geçtiği sırada Tekin, NTV'nin konuğuydu.. Kaset iddiasıyla sarsılan CHP’nin durumunu değerlendiriyordu. Baykal’ın istifa kararı ağzından çıkmadan önce Tekin, şok kararı hissetmiş olacak ki gözleri dolu doluydu, ağlamaklı gözlerle izledi..

TEKİN' İN AĞLADIĞI ANLARIN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Tekin daha fazla dayanamadı ve iki elini alnına koyup başını eğdi ve ağlamaya başladı.. NTV ekranı bir Baykal’ı bir Tekin’i gösteriyordu.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI 

Baykal'ın istifa kararı aldığını açıklamasıyla Tekin, önce gözleri doldu. Tekin daha fazla dayanamayıp hüngür hüngür ağladı..Uzun süre öylece kala kaldı. Tekin daha sonra mendilini çıkarıp gözyaşlarını sildi.

Baykal’ın istifa kararını sıcağı sıcağına değerlendiren Tekin, hükümete öfke kusarak, “bu iktidarı gömmek bizim için namus borcumuzdur.” dedi. 

NTV’de Oğuz Haksever’in sorularını yanıtlayan Tekin, son derece duygusal bir konuşma yaptı. Başbakan Erdoğan’a yüklendiği konuşmasında şunları söyledi:


“İKTİDARI GÖMMEK BİZİM İÇİN NAMUS BORCU”

“Kendisini yakından tanıyorum. Çok yakın ilişkilerimiz var. Siyasete girmeden önce de tanıyordum. Bu kadar hassas bir insanın böylesi kalleşçe bir komplonun içine sokulmuş olması sadece sayın Baykal'a değil, CHP ve ülkeye yapılmış bir komplodur. 1 hafta önce konuşmasına bakın sayın Başbakanımızın. 'Daha elimde ne kasetler var' diyordu. Sayın Başbakan bu üslubu kullanırsa... Türkiye'de bütün kuruluşları teslim alacaksınız. 86 yıl CHP, bugünden sonra 81 ildeki başkanımız 8 saat daha fazla çalışacaktır. Bu iktidarı gömmek bizim için namus borcumuzdur. Her türlü şeye karşı. Sayın Baykal bize abilik yapacaktır. İstifa ettim gittim demekle olmaz. 1 Mart tezkeresinde bütün gazetelerin sayfasında kızıyla ilgili bilgiler verilmişti. Neredeyse biz inanacaktık. Bütün bunları atlatacağız. Türkiye halkı bu işe sahip çıkacaktır. Herşeyden önce CHP'ye ihtiyaç vardır.”