BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Işıklar yazlıkçılarla buluştu

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Fındıklı, Albayrak ve Basın Kent 4 Sitesine ziyarette bulunarak Silivrili yazlıkçılarla bir araya geldi.

Abone ol

Silivri’nin tüm mahallelerini dolaşarak vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz haftasonu Silivri’deki yazlık bölgeleri ziyarette bulundu.

Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir ve Zafer Ercan, Planlama Birimi’nden Sorumlu Başkan Koordinatörü Mehmet Has, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Nazif Konuk, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen ile birlikte Fındıklı, Albayrak ve Basın Kent 4 Sitelerine ziyarette bulunan Başkan Işıklar, yazlıkçıların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyaret ettiği yerlerde yazlıkçılar tarafından yoğun ilgi ve sevgi gören Başkan Işıklar, çiçeklerle karşılandı. Yazlıkçıların en büyük sorunu olan çevre temizliği ve çöp toplama konusunda özellikle açıklamada bulunan Işıklar, temizlik konusunda sıkıntılı bir dönemden geçildiğini ifade ederek, yapılan çalışmaların belediyenin kendi imkânlarıyla gerçekleştirildiğini açıkladı. Yazlıkçıların sitelerine ilişkin sıkıntılarını ve taleplerini not alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, taleplerin yerine getirileceğinin sözünü vererek, kendilerini en kısa sürede tekrar ziyaret edeceğini belirtti.