BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.416,63
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gazipaşa yatırımcının yeni gözdesi

Gazipaşa Belediye Başkanı Özgenç, Gazipaşa Havalimanı’nın aktif hale gelmesi ile birlikte ilçede yatırım yapmak isteyenlerin arttığını belirtti.

Abone ol

Gazipaşa Havalimanı’ndan tarifeli seferlerin başlamasının, ilçede yatırım yapmak isteyenlerin sayısını artırdığını ifade eden Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, “Havalimanında uluslararası uçuşların da başlaması ile Alanya’da tatil yapacak olan yabancı konuklar ilçemize iniş yapacaklar ve mutlaka ilçeyi de gezip görmek isteyeceklerdir. Bu da ilçemize önemli bir katkı sağlayacak” dedi.

Başkan Özgenç, “İlçede son 15 gündür arsa arayan vatandaşların sayısında oldukça artış yaşandı. Yatırımcılar, otel yapmak istiyorlar. Bu konuda yatırımcılara gereken yardımı sağlayacağız. İlçede ilk kez bu kadar büyük bir hareketlenme oldu. Bu çok önemli bir gelişme” diye konuştu.

Başkan Özgenç, ilçede otel yapılmasını istediklerini de sözlerine ekleyerek, böylelikle hem turizmin hareketleneceğini hem de ilçede istihdam yaratılacağını söyledi.

“Gazipaşa Havalimanı’nda önümüzdeki günlerde sürpriz bir takım gelişmeler olacak” diyen Başkan Özgenç, Gazipaşa’nın kısa sürede önemli gelişmelere imza atıp, şaha kalkacağını kaydetti.