BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Genç'e 23 Nisan ziyareti

Turgut Akan İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Başkan Genç'i ziyaret ettiler.

Abone ol

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i ziyaret eden Turgut Akan İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Belediye Başkanlığı koltuğuna oturarak, bir süre belediye başkanlığı yaptılar.

Sırayla Başkanlık koltuğuna oturan öğrenciler Ceyhun Ayverdi, Nuse Çürük ve Anıl Aydın, okullarındaki ihtiyaçlara yönelik ilgili birimlere telsiz anonsu ile talimatlar verdiler. Öğrenciler, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden okullarının temizliğinin yapılmasını, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü’nden ise okul bahçesinin çevre düzenlenmesinin yanı sıra mevsime uygun bakımının yapılmasını ve kötü durumdaki sınıf kapılarının onarılmasını istediler.

Başkan Şükrü Genç, öğrencilerle birlikte, Okul Müdürü Hakan Uzun ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Handan Taptık’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, hediyeler takdim etti. Öğrenciler de Başkan Şükrü Genç’e Sarıyer’i anlatan bir resim hediye ettiler.