BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,02
HABER /  GÜNCEL

Başına sinyalizasyon direği düştü öldü

Hayat bu kadar ucus olamaz. Evinizden çıkıyorsunuz başınıza sinyalizasyon direği düşüyor ve ölüyorsunuz. Şaka gibi değil mi?

Abone ol

Hayat bu kadar ucuz olamaz. Evinizden çıkıyorsunuz başınıza sinyalizasyon direği düşüyor ve ölüyorsunuz. Şaka gibi değil mi?

İzmir'in Alsancak semtinde, belediye otobüsünün çarptığı sinyalizasyon direği başına düşen 30 yaşındaki Gülçin Doğan, 7 gün süren yaşam savaşını yitirdi. Eşi Lütfü Doğan, hukuk mücadelesi başlatacağını söyledi.

Geçen cuma Cumhuriyet Meydanı karşısında meydana gelen kazada, Mustafa Taner Dinç yönetimindeki Halkapınar- Arıkent seferini yapan 35 Y 2415 plakalı belediye otobüsü, viraja yaklaştığı sırada sürücü üni fren yapınca kontrolden çıkarak orta refüjdeki sinyalizasyon direğine çarptı.

Devrilen direk, bu sırada yakından geçen Gülçin Doğan'ın başına düştü. Viraja kontrollü girmek isterken kazanın meydana geldiğini söyleyen sürücü Mustafa Taner Dinç, kazanın ardından ifadesi alınarak savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

7 GÜN DAYANABİLDİ

Alsancak Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine yatırılan Gülçin Doğan, 7 gün süren yaşam savaşının ardından bugün akşam saatlerinde öldü. Acı haberi alan Gülçin Doğan'ın eşi Lütfü Doğan, sorumlulara karşı hukuk mücadelesi başlatacağını söyledi.