BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,47
HABER /  POLİTİKA

Başbakan'ın dava arkadaşı Sarıyer'e talip

Sivas milletvekili Selami Uzun, yaklaşık üç bin kişinin katılımıyla Ak Parti'den Sarıyer Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kaymakamlık görevini bırakarak İBB Kontrol Daire Başkanlığı görevine getirilen 22, ve 23, dönem Sivas milletvekili Selami Uzun, yaklaşık üç bin kişinin katılımıyla Ak Parti'den Sarıyer Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Başbakan Erdoğan'ın en yakın dava ve mesai arkadaşlarından biri olan Selami Uzun, yaklaşık üç bin kişinin katılımıyla, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'na aday adaylığı müracaatını yaptı.  
 
İlçe binası önündeki partililere seslenen Selami Uzun, "AK Parti kadroları 1994 yılından bu yana kendini belediyecilikle ortaya koymuş ve en önemli gücü de yerel hizmette sağlamıştır. Önümüzdeki yerel seçimlerde Sarıyer ilçemizin de 'AK belediyecilikten' nasibini alması için gece gündüz çalışacağız. Biz de Sarıyer için Mevlana'nın dediği gibi "Dün dün ile geçti gitti cancağazım, bugün yeni şeyler söylemek lazım" diyerek Sarıyer Belediye Başkanlığı için aday adayı oluyorum. Allah utandırmasın, Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi." dedi.   
 
selami-uzunorta.jpg
 
Aday Adaylık dilekçesini teslim alan Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir konuşmasında "Selami Uzun 2014 yerel seçimlerinde Sarıyer'e Ak Parti'den mührünü vurmak üzere partimizden aday adayıdır. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah güzel olacak ve Ak Parti kazanacak" şeklinde konuştu.