BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.409,12
HABER /  DÜNYA

Nişanlı kurbanı oldular

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, eski nişanlısı tarafından öldürülen genç kız ile babası gözyaşları içinde toprağa verildi.<br/>Olay, sabah saa...

Abone ol

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, eski nişanlısı tarafından öldürülen genç kız ile babası gözyaşları içinde toprağa verildi.
Olay, sabah saat 05.00 sıralarında Kemalpaşa ilçesinde yaşandı. Eski nişanlısı 23 yaşındaki Nuray Çelik ve ailesinin yaşadığı apartmanın yanındaki inşaata çıkan Serdar B. (28), genç kızın odasının camına taş attı. Gürültüye uyanan anne Bingül Çelik, baba Hasan Çelik’e (49) haber verdi.
Ne olduğuna bakmak için balkona çıkan Hasan Çelik’e, etrafa baktığı sırada iddiaya göre Serdar B., pompalı tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği baba Hasan Çelik ağır yaralandı. Nuray Çelik de, silah sesi üzerine babasına bakmak için balkona çıktığında Serdar B., eski nişanlısına da ateş etti. Saçma parçaları isabet eden baba Hasan Çelik ve kızı Nuray Çelik ağır yaralandı. Genç kız, Kemalpaşa Devlet Hastanesi, baba Hasan Çelik ise Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kız daha sonra Ege Üniversitesi’ne sevk edildi. Baba ve kızı, Ege Üniversitesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Cinayet zanlısı Serdar B., olayın ardından Ören Mahallesi’nde suç aleti pompalı tüfekle yakalandı.

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ
Otopsinin ardından Yukarıkızılca Mahallesi Hasan Ağa Camiine getirilen baba ve kızının cenazeleri yan yana konuldu. Eşini ve kızını kaybeden Bingül Çelik’in ayakta güçlükle durduğu gözlendi. Baba kızın cenazesi ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.
Bu arada anne Bingül Çelik defin sırasında bayıldı ve yakınları tarafından evine götürüldü.

KATİL ZANLISI ADLİYEDE
Katil zanlısı Serdar B., emniyetteki sorgusunun ardından Kemalpaşa Adliyesi’ne çıkarıldı. Zanlının adliyeye çıkarılışı esnasında geniş güvenlik önlemi alındı.