BIST 10.273
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.409,45
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başakşehir Belediyesi'nden yeni proje

Başakşehir Belediyesi’nin çalışma ve projelerini, Başakşehir Bülteni adı altında yayına başladı.

Abone ol

Başakşehir Belediyesi’nin çalışma ve projelerini, etkinlik ve sosyal projelerini paylaşacağı Başakşehir Bülteni adı altında yayına başladı.

Her ayın ilk haftasında Başakşehirliler’e ulaştırılacak olan bülten için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, bültenin giriş yazısında: “Büyük bir şevkle talip olduğumuz Başakşehir Belediye yönetiminde, göreve başladığımız ilk gün olduğu gibi, bir yılı aşkın süre sonra bugün de Başakşehir’e hizmetiçin aynı heyecan ve coşkuyla dolu olduğumuzu söylemek isterim.

İstanbul’un yeni ilçesi Başakşehirimize modern bir çehre kazandırmak için ilçe yerel yönetim ekibi olarak, böylesi bir vazifeyi omuzlanmayı, taşınacak bir yük değil, aşkla yürünen bir yol olarak görüyoruz ve görmeye de devam edeceğiz. Modern bir ilçe kurma hedefiyle çıktığımız bu hizmet yolunda, faaliyet stratejilerimizi oluştururken her işin odağına önce insanı yerleştirdik.

Vatandaşlarımızın, eğitimden imara, sağlıktan ulaşıma kadar birçok alanda çağın gerektirdiği kalitede belediyecilik hizmeti alabilmeleri için tüm imkânlarımızı bu bilinçle seferber ederek ilçemizin acil çözüm bekleyen sorunlarını tespit ettik ve çözümler geliştirdik.

İlk sayısını yayınladığımız Başakşehir Bülteni; mutluluğu Başakşehir için yorulmak bilmeden çalışmak olarak gören bir ekibin bu hizmetlerini, sayfalarımıza sığabildiği ölçüde sizlerle paylaşabilme umuduyla hazırladığımız bir yorgunluk kahvesi…

Başakşehir’in geleceğine bugünden yaptığımız yatırımlar, tamamlanan faaliyetler ve planlanan projelerin, ilgiyle okuyacağınızı düşündüğümüz aktüel dosya ve röportajlarla keyifle karıştırılmış bir özeti… İleriki sayılarda daha da zengin bir içerikle karşınıza çıkacak olan Başakşehir Bülteni,Başakşehir’in değişen ve gelişen yüzünü hep birlikte izlediğimiz bir seyirdefteri olacak… ”dedi.

Başakşehirliler’in belediyemiz çalışmalarıyla ilgili bütün istek, talep, şikayet ve önerilerini bu bülten aracılığıyla da iletebilecek.