BIST 9.916
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.431,96
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bartında Volkan Konak rüzgarı

"Rüzgarın Oğlu" lakabıyla tanınan Volkan Konak, 28. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali'ne katıldı.

Abone ol

Karadeniz'in sevilen şarkıcılarından olan ve "Rüzgarın Oğlu" lakabıyla tanınan Volkan Konak, 28. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali'ne katıldı.

Bartın Yalı mevkiinde düzenlenen konserde sahne alan Volkan Konak, hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı. Konseri izlemeye gelen Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Volkan Konak hayranı geldi.

Trafiğe kapanan eski terminal alanı ve Yalı Caddesi'nde konser veren Volkan Konak'ı izlemeye gelen yaklaşık 30 bin kişi Volkan Konak'ın söylediği şarkılara eşlik etti. "Yarim Yarim" ve "Cerrahpaşa" şarkılarıyla Bartınlıları duygusallaştıran Volkan Konak, horon eşliğinde söylediği şarkılarla da Bartınlıları coşturdu.

Bartın Valisi İsa Küçük ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ünlü sanatçı Volkan Konak'a Bartın çileği ikram ederken, çeşitli hediyeler de verdi. Volkan Konak da, kendisini "fahri hemşehri" olarak gördüğünü ve önümüzdeki yıl yine Bartın'a geleceğini belirtti. Yaklaşık 2.5 saat süren konserde Volkan Konak sahne performansıyla takdir aldı.