BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,84
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ünlü yönetmen Çağlak Festivali e katıldı

Akhisar'da kutlanan 551. Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri'ne ünlü yönetmen Onur Ünlü de katıldı.

Abone ol

Akhisar'da kutlanan 551. Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri kapsamında bir program düzenlendi. Akhisar Belediye Sinemasında ücretsiz gösterime giren 'Güneşin Oğlu' filminin ardından hayranlarının sorularını cevaplayan Onur Ünlü filmin kısa hikayesini anlattı.

Hem senaryo yazıp hem de filmi yönetmenin keyifli olduğuna vurgu yapan Onur Ünlü, "Senaryo yazarken bazen hayatımızda dış dünyaya karşı bir kopukluk dönemi yaşıyoruz. Ancak bu uzaklaşma fazla sürmüyor, belli bir müddet sonra tekrar yaşantımız normal halini alıyor.

'Güneşin Oğlu' filminde daha çok ölüm temasını ön plana çıkarmamın nedeni insanlar artık ölümü unutmuş gibi hareket ediyorlar. Ölümlü olmak aslında iyi bir şey olarak tabir edilebilir. Öleceğini bilerek yaşamak daha heyecanlı ve yaşadığını fark ediyorsun.

Bu filmde de insanlara ölümlü olduklarını hatırlatarak daha saygılı daha sevgili bir yaşam sürmesi gerekliliğini vurgulamak istedim. Akhisar benim kentim. Anne ve babam Akhisarlı. Akhisar'a son 15 yıldır gelip giderim. İnşallah ileride Akhisar'da bir film çekmek isterim. Akhisar'ın havasından uzak kalamıyorum" dedi.

Program sonunda Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, yönetmen Ünlü'ye katkılarından dolayı Akhisar'ın simgesi zeytinyağı şilti ve bu yıl tarihinde ilk kez Bank Asya Birinci Liginde mücadele verecek olan Akhisar Belediyespor'un 45 numaralı Onur Ünlü yazılı formasını takdim etti.