BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı istifa edecek mi? Ne dedi?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, görevinin başında olduğunu belirterek, "Bu kutlu yolculukta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayip Erdoğan ile yola devam ediyoruz." dedi.

Abone ol

BALIKESİR'in AK Partili ilçe belediye başkanlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Zağnos Paşa Meydanı'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Uğur, istifa edeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, "Görevimizin başındayız. Bu kutlu yolculukta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayip Erdoğan ile birlikte yola devam ediyoruz. Bunu ifade ettik. Balıkesirli belediye başkanlarımızla ilçede yaptığımız yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk." diye konuştu.

Geçen hafta Ankara'da Türkiye Belediyeler Birliğinin meclis toplantısı olduğunu, toplantıda başkan vekilliği görevini yaptığını hatırlatan Uğur, şunları kaydetti:

"Orada da basına açıklamalarda bulundum. Perşembe akşamı ulusal medyada, internet sitelerinde 'Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı şu anda Külliye'de' haberlerini gördük ancak böyle bir şeyin olmadığını cuma günü yaptığımız meclis toplantısında da ifade ettim. Daha sonra Cumhurbaşkanlığından da 'Bunların hepsi hayal ürünüdür. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanıyla görüşme olmamıştır.' açıklaması yapıldı. Biz görevimizin başındayız, işimize devam ediyoruz. Başladığımız projeler var. Bütün belediye başkanlarıyla birlikte hizmete devam."