BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,02
HABER /  MEDYA

İsimsizler 18.bölüm fragmanı gerilim gittikçe artıyor

Kanal D'nin pazartesi günleri ilgiyle izlenen dizisi İsimsizler bu akşam 18.bölümüyle ekrana gelecek. İsimsizler yeni bölümde bu akşam neler olacak? İsimsizler Fatih ve Kurmay karşılaşmasıyla ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

İsimsizler'de bu akşam heyecan dorukta. Gerilim artacağı İsimsizler'de nefesler tutulacak. Fatih ve Kurmay'ın karşı karşıya geleceği yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

İsimsizler 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamı ekrana gelen İsimsizler dizisi 18. yeni bölümde Fatih hain olduğunu öğrendiği amcası Afran'ın peşine düşer. Kurmay ise Handan vasıtası ile Afran'uı kurtarmaya çalışır. Peki Fatih ve Kurmay karşılaşmasında kazanan taraf kim olacaktır?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Fatih, kendisi için asıl hedef olan Afran'ı elinden kaçırır. Fatih, hain olduğuna inandığı amcasını ele geçirip infaz etmek için mücadele ederken, Kurmay da Afran'ın hayatını kurtarmak ve planını devam ettirmek için uğraşır. Afran'ın yerini öğrenen Fatih, Dayı ve Murat'ı yanına alır gider. Kurmay da, Fatih'i engellemek için Handan'la aynı adrese gider. Kudret'in daha tehlikeli başka bir plan yaptığını ise kimse bilmiyordur. Fatih, Afran'ı infaz mı edecek; Kurmay, hayatını mı kurtaracak? Yoksa, Afran yoluna Kudret ve örgüt içinde devam mı edecek?