BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Balayı yolunda ölüme yürüdüler

Düğün sonrası emanet araçla balayı yoluna koyulan genç çift, kaza kurbanı oldu.

Abone ol

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, düğün sonrası balayına gitmek için yola çıkan çiftin aracı, Karacabey ilçesi yakınlarında takla attı. Kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan gelin, kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, İnegöl’deki düğün törenlerinde geç saatlere kadar eğlenen Fatih (28) ve Sinem Kaçar (23) çifti, öğle saatlerine doğru 16 F 9222 plakalı hafif ticari araçla balayına gitmek için yola çıktı.

Fatih Kaçar’ın kullandığı araç, Bursa-İzmir karayolunun 44. kilometresinde kontrolden çıkarak, takla attı. Kazada Fatih ve Sinem Kaçar çifti yaralandı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmak istenen yaralılardan Sinem Kaçar yolda hayatını kaybetti. Yeni evli çiftin kaza haberini alan İnegöl ilçesindeki yakınları sinir krizleri geçirdi.
Mobilyacılık yapan Fatih ile bir avukatlık bürosunda sekreter olarak çalışan Sinem’in 6 ay önce nişanlandıkları ve düğün sonrasında aileleriyle vedalaşarak arkadaşlarından aldıkları araçla balayını geçirecekleri Balıkesir’in Edremit ilçesine doğru yola çıktıkları öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.