BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  DÜNYA

Bakanlık, sosyal medyada bir ilke imza attı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 14. CeBIT Bilişim Fuarı’nda bir ilke imza atarak, cep telefonu üzerinden Foursquare ile yer bildirimi yap...

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 14. CeBIT Bilişim Fuarı’nda bir ilke imza atarak, cep telefonu üzerinden Foursquare ile yer bildirimi yaparak online stand açılışını gerçekleştirdi.
Bu yıl 7D Gençlik Kampı, Penaltı Atışı, Gençlik Merkezleri Noktası, Gençlik Şühedanın İzinde Draması gibi iddialı projelerle CeBIT’e katılan Gençlik ve Spor Bakanlığı, fuarda bir ilki gerçekleştirdi. AB Bakanı Egemen Bağış ve Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder ile birlikte stand açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Foursquare üzerinden de stand alanında check-in yaptı. Böylece bakanlığın standının sosyal medya üzerinden de açılışını gerçekleştirmiş olan Bakan Kılıç, telefonundaki ekranı basın mensuplarıyla da paylaştı.

"CHECK-İN YAPANLARA HEDİYE"
255 metrekarelik standıyla bu yıl ikinci kez fuarda yer alan Gençlik ve Spor Bakanlığı, fuar alanında Foursquare ve Facebook üzerinden check-in yapan herkese sürpriz hediyeler veriyor. On binlerce ziyaretçi ağırlayan CeBIT’in ilk iki gününde en çok check-in yapılan standlar arasında gençlerin büyük ilgi gösterdiği Gençlik ve Spor Bakanlığı standı yer alıyor.
(İHA)