BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Cumhurbaşkanı Gül’ün memleket hasreti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde yaptığı konuşmasında, “Her gelişimizde memleket hasreti derinleşiyo...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde yaptığı konuşmasında, “Her gelişimizde memleket hasreti derinleşiyor” dedi.
Çeşitli ziyaretler ve açılışlar için Kayseri’de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Gül’ü; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Ahmet Öksüzkaya, Yaşar Karayel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ile çok sayıda vatandaş karşıladı.
Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında Büyükşehir Belediyesi’nin defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Her gelişimizde memleket özlemi derinleşiyor. Bizi her ziyaretimizde sevindiren şey, şehrimizin güzelleşiyor olmasıdır. Şehrin güzelleşmesinde herkesin büyük katkıları var ancak Büyükşehir Belediye Başkanımız bunların mimarlarından birisidir. Gittiğim her şehirde Kayseri modelini anlatıyorlar. Bununla gurur duyuyorum. Kayseri de artık büyük bir metropol il oldu; Türkiye’nin gerçekten büyük şehirleri arasındadır” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise, Kayseri’de birçok açılış ve ziyaretlerin olduğunu belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanım, açılış ve ziyaretler sırasında yarın Erciyes’te bir ödül töreni de olacak. 143 hayırseverimize ödül verilecek. Bu yıl Hayırseverler Zirvesi’nin 4.’sünü gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Ziyaretin devamı basına kapalı olarak gerçekleşti.
(İHA)