BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  DÜNYA

Otobüs böyle taşlandı

Afyonkarahisar’da dün gece özel halk otobüsü ve minibüs şoförleri arasında 3 kişinin yaralanması ile sonuçlanan silahlı kavganın öncesinde b...

Abone ol

Afyonkarahisar’da dün gece özel halk otobüsü ve minibüs şoförleri arasında 3 kişinin yaralanması ile sonuçlanan silahlı kavganın öncesinde bir otobüsün taşlanma anını gösteren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Kente merkezinde dün gece dolmuşçular ile özel halk otobüsü şoförleri arasında çıkan silahlı kavganın öncesinde yaşanan gerginliğin güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı. Özel halk otobüsüne ait güvenlik kamerasının, Afyonkarahisar merkez-ANS hattında çalışan Abdülkadir Aydın yönetimindeki özel halk otobüsünün dolmuşçular tarafından taşlanma anını anbean kayıt altına aldığı ortaya çıktı.
Görüntülerde; silahlı kavga öncesinde yolcu alma meselesi yüzünden minibüs şoförleri ile yaşanan gerginlik sonrasında darp edildiği iddia edilen Abdülkadir Aydın, kullandığı otobüsü ANS duraklarının bulunduğu yere çekerek beklemeye başlıyor. Ön camının kırıldığını gözlenen otobüs içerisinde bir firma çalışanı ile bekleyen Aydın, otobüse taşların geldiğini görünce hemen aracı hareket ettiriyor. Bu sırada otobüsün üzerine taşların geldiğini gören firma çalışanı ise yere yatarak korunmaya çalışıyor. Şoför, otobüsü Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait Tınaztepe Öğrenci Yurdu önüne çekerek beklemeye başlıyor. Olayın şokunu atlatamadığı gözlenen şoför, firma çalışanının, ’’Polisi ara, birilerini ara’’ uyarısı ile hemen telefona sarılıp firma yöneticilerine haber veriyor.
Olayda otobüste büyük çapta maddi hasar meydana geldiği bildirildi.
(İHA)