BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.437,98
HABER /  DÜNYA

Müşterilerine telsiz dağıttı

Aksaray’da kesintisiz iletişimle müşterilerine daha iyi hizmet vermek isteyen bir çay ocağı işletmecisi, sık sık kopan diyafon kabloları ve ...

Abone ol

Aksaray’da kesintisiz iletişimle müşterilerine daha iyi hizmet vermek isteyen bir çay ocağı işletmecisi, sık sık kopan diyafon kabloları ve elektrik kesintisi ile mağdur olan esnaf müşterilerine telsiz dağıttı.
Beş yıldır Örnek Oto Sanayi’de küçük bir barakada çaycılık yaparak geçimini sağlayan 54 yaşındaki Haydar Özdemir, hafif bir rüzgarın esmesi ile kopan diyafon kabloları ve zaman zaman yaşanan elektrik kesintilerinden rahatsız oldu. Esnaf müşterilerinin mağdur olmaması için bir süre düşünen Haydar Özdemir, telsiz sistemine geçmeye karar verdi ve sanayi içerisinde bulunan yaklaşık 30’a yakın esnaf müşterisine birer telsiz alarak dağıttı. Haydar Özdemir’in müşterileri çay isteyeceği zaman telsizle anons ederek çay istiyor. Müşteriler telsizle iletişim kurmanın memnuniyetini yaşarken, Haydar Özdemir müşterilerine kesintisiz hizmet vermekten mutluluk duyuyor.
Sanayide çaycılık yaptığını belirten Haydar Özdemir, en ufak bir rüzgarda bile müşterileri ile iletişim kurduğu diyafonun etkisiz kaldığını ve sanayide elektriklerin gitmesinden hem kendisinin, hem de müşterinin mağdur olduğunu söyledi. Bunun üzerine telsiz sistemini düşündüğünü belirten Haydar Özdemir, "Sanayideki tüm müşterilerime telsiz alarak dağıttım. Şimdi kesintisiz iletişimle müşterilerime hizmet veriyorum" dedi. Esnaf müşteriler ise, eskiden çay söylemenin çok sıkıntı olduğunu ve sürekli kabloların koptuğunu belirterek, şimdi telsizin geldiğini ve hizmetin sınırsız olduğunu söylediler.
(İHA)