BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,03
ALTIN 2.472,17
HABER /  DÜNYA

Diyarbakır’da halka dışkı yediren...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bir dönem Diyarbakır’da köy yakıp halkına dışkı yediren zihniyet ile Ankara’da bankaları...

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bir dönem Diyarbakır’da köy yakıp halkına dışkı yediren zihniyet ile Ankara’da bankaların içini boşaltan zihniyet aynı zihniyettir" dedi.
Son dönemlerde çözüm sürecine yönelik artan eleştirilere cevap veren Kurtulmuş, "Yeni Türkiye, siyasette de ekonomide de kabuk değiştirmektedir. Vatandaşının konuştuğu dilden korkan Türkiye, artık geride kalmıştır. Bir dönem Diyarbakır’da köy yakıp halkına dışkı yediren zihniyet ile Ankara’da bankaların içini boşaltan zihniyet aynı zihniyettir" diye konuştu.

"ÇÖZÜM SÜRECİNE KARŞI ÇIKANLAR..."
Çözüm süreci karşıtlarına da seslenen Kurtulmuş, ’’Artık Türkiye’yi geriye götürmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Çözüm sürecine karşı olanlar, karşılarında bu milleti bulacaktır! Türkiye siyasi reformları gerçekleştirmeye devam edecek; demokratikleşme ve çözüm süreci kararlılıkla sürdürülecektir" dedi.

"HEDEF, BÖLGELER ARASI DENGESİZLİĞİ BİTİRMEK"
2023’e yönelik hedeflerle ilgili de konuşan Kurtulmuş, "2023 hedefimiz, Türkiye’de bölgeler arası dengesizliği bitirmektir. Bunun için her alanda atılım yapacak, her alanda yenileşmeyi sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
(İHA)