BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Sarıgül’den jet yanıt

CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup olmayacağı henüz belli olmayan Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’...

Abone ol

CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup olmayacağı henüz belli olmayan Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından ilginç bir açıklama yaptı.
Seçimin ekip işi olduğunu söyleyen Sarıgül, tek başına seçim kazanılamayacağını söyledi. Sarıgül, "Seçim ekip işidir. En karizmatik, en hatip, en dinamik, en zeki siyasetçi bile olsanız, tek başınıza seçim kazanamazsınız" dedi.

"İNANÇLARA SAYGILI BİR LAİKLİK"
"Özgürlüğün ve inançlara saygılı bir laik düzenin hüküm sürdüğü Türkiye" istediğini vurgulayan Sarıgül, "Seçmen, siyasetçiden güven bekler, umut bekler, ilgi bekler, saygı bekler. Bir siyasetçinin her zaman yüzü gülmeli, gözlerinde ışık olmalı.. Özgürlüğün, sosyal adaletin, toplumsal barışın, inançlara saygılı laikliğin ve hakça bölüşümün hüküm sürdüğü bir Türkiye istiyorum" ifadelerini kullandı.

"MÜCADELEM KOLTUK MÜCADELESİ DEĞİL"
Siyaset alanındaki mücadelesinin koltuk mücadelesi olmadığını ifade eden Sarıgül, ’"Benim mücadelem; koltuk mücadelesi değil, laik ve demokratik Türkiye’yi şahlandırma mücadelesidir. Bu yolda cefa çekmeye hazırım! Gelecek gençlerle inşa edilecektir" dedi.
(İHA)