BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.475,11
HABER /  DÜNYA

Bakan Kılıç’tan sevindiren Terim açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Fatih Terim’in hem Galatasaray’ı hem de Milli Takım’ı aynı anda çalıştırabilecek bir isim olduğunu söyled...

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Fatih Terim’in hem Galatasaray’ı hem de Milli Takım’ı aynı anda çalıştırabilecek bir isim olduğunu söyledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Fatih Terim’in hem Galatasaray’ı hem de Milli Takım’ı aynı anda çalıştırabilecek bir isim olduğunu söyledi. Kılıç, “Ben Fatih Terim’in bu görevi başarıyla yapacağını düşünüyorum. Milli Takım en büyük başarılarına yerli hocayla ulaştı. Fatih Terim kulübüyle bir görüşme yapacak.” dedi.Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Habertürk TV Spor Danışmanı Faik Çetiner’e konuk oldu. Bakan Kılıç, Türkiye gündemine bomba gibi düşen Fatih Terim ve Milli Takım haberleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kılıç, Mili Takım’ın önünde Dünya Kupası elemeleri için iki maç kaldığını belirterek “Yeni süreçte Milli Takım’ın kurgusu zaten teknik düzeyde, teorik bir kurgu olacak. . Çok yoğun bir mesai olmayacak. Dolayısıyla Fatih Terim hem Galatasaray’ı hem de Milli Takım’ı aynı anda çalıştırabilecek bir isim.” ifadesini kullandı.
Bakan Kılıç, tüm taraftarların beklediği müjdeyi de vererek “Bu ülkede deplasman yasakları son bulacak. Ama önce kulüpler öncü olsun. Küfrün olmaması yönünde de tedbirimizi almamız lazım" diye konuştu.
(İHA)