BIST 10.006
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.440,04
HABER /  DÜNYA

Suriye'deki kimyasal vahşetten şok görüntüler

Suriye'de kullanılan kimyasal silahın halkın üzerindeki etkilerinin dehşet görüntüleri ortaya çıkmaya başladı.

Abone ol

İNTERNET HABER - Beşşar Esed güçleri tarafından yapılan kimyasal saldırılı katliamın görüntüleri ortaya çıkmaya başladı.

Suriye Genel Devrim Konseyi, Beşşar Esed güçlerinin Şam'ın Doğu Guta Banliyösü'ne kimyasal silahlarla saldırdığın 600 kişinin öldüğünü duyurdu. Saldırıdan hemen sonra yayınlanan görüntülerde çoğu çocuk çok sayıda kişinin cesedi yer aldı.

Muhalif yerel koordinasyon komitesi, Şam'ın doğusundaki Kafr Batna'da yer alan bir hastaneye yüzlerce cesedin getirildiğini duyurdu. Yayınlanan görüntülerde hastanelerde aralarında çocukların da olduğu çok sayıda ölü ve yaralı görülüyor. Görüntülerde aldıkları gazın etkisi ile zehirlenenlere tıbbi müdahale yapılmaya çalışılıyorİnsan hakları örgütlerinin bölgeden geçtiği son dakika bilgisinde ölü sayısının daha da artabileceği belirtiliyor. Al Arabiya televizyonu ise ölü sayısını 500'den fazla olarak duyurdu.


SURİYE'YE MÜDAHALE GETİRECEK ŞOK MANZARA


Obama Suriye için kırmızı çizgiyi KİMYASAL SİLAH olarak belirlemişti. Şam'da bugün yaşanan katliamın geride bıraktığı manzara müdahale getirebilir. Kimyasal katliamdan gelen fotoğraflar tüyler ürpertiyor. (SURİYE KİMYASAL KATLİAM FOTOĞRAFLARI TIKLA GÖR)

0.20130821105513.jpg

SARİN GAZI NEDİR?


Ne kokusu var ne de rengi. Bu yüzden hissedilmiyor. Bir damlası bile ölümlere yolaçıyor. Ölüm 10 dakikada geliyor.  (SARİN GAZI DEVAMI İÇİN TIKLAYIN)

sarin-gazi-nedir.jpg