BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.518,51
HABER /  MEDYA

Bahtiyar Ölmez oyuncuları ve konusu diziye sürpriz konuk geldi

ATV'nin merakla beklenen dizisi Bahtiyar Ölmez birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı yayınlandığı andan itibaren merak edilen Bahtiyar Ölmez oyuncuları kim? Bahtiyar Ölmez konusu ne zaman başlayacak?

Abone ol

Yetkin Dikinciler'in uzun zaman sonra ekranlarda olacağı Bahtiyar Ölmez'in henüz başlama tarihi belli olmadı. ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bahtiyar Ölmez oyuncu kadrosu ve konusu haberimizde.

Yapımcılığını Nehir Yapım Muharrem Gürer’in üstlendiği Atv’nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez'in çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Dizi ekibi, önceki gün sürpriz bir misafir ağırladı.  'Bahtiyar Ölmez'in çekimlerinin gerçekleştirildiği metruk binada set alanında uyuyan sokak köpeği, yapım ekibinin dikkatini çekti. Köpeğin rahatsız edilmemesi için yaklaşık 1,5 saat ara verilen set, sevimli misafirin uyanmaması için azami özen ve sessizlikle devam etti. Soğuk havadan etkilenmemesi adına battaniye ile örtülen ve ısınması sağlanan sevimli köpek, hemen hemen tüm sahnelerde oyunculara eşlik etti.

BAHTİYAR ÖLMEZ KONUSU NE?

Dizi, İstanbul’un eski mahallelerinin birinde yaşayan çalıştığı hiçbir işte tutunamayan sempatik ve hayalperest olan Bahtiyar Ölmez’in hayat hikayesine odaklanıyor. Yeraltı dünyasının ağır abilerinden Rıfat Çakar’ın tıpatıp Bahtiyar’a benzemesi tüm dengeleri bir anda değiştirecektir.

BAHTİYAR ÖLMEZ OYUNCULARI KİM?

Yapımcılığını Nehir Yapım’ın yapacağı ve yönetmen koltuğunda Cem Tabak’ın oturacağı dizinin başrolünde usta oyuncu Yetkin Dikinciler yer alacak.  ‘Kertenkele’ adlı dizide rol alan başarılı oyuncu Serkan Kuru ise dizide ‘Sarı Avni’ adlı karakteri canlandıracak. Öte yandan Survivor Semih de dizide yer alacak.