BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16
HABER /  POLİTİKA  /  İYİ PARTİ

Ali Türkşen kimdir eşi kim SAT komandosu Meral Akşener'in partisinde

Meral Akşener'in ekim ayının sonlarına doğru resmen duyuracağı yeni partisine sürpriz bir isim katıldı. Eski SAT komandosu olan Ali Türkşen kimdir eşi kim aslen nereli kaç yaşında? Ali Türkşen FETÖ mücadelesi ve tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında kendisine kumpas kurulan ve haksız yere hapis cezasına çarptırılan eski SAT komandosu Ali Türkşen, Meral Akşener'in partisine katılıyor. Peki Ali Türkşen kimdir evli mi eşi kim?

1965 Mustafakemalpaşa-Bursa doğumlu olan Ali Türkşen, 1987 senesinde Deniz Harp Okulundan Makine Mühendisliği denkliği ile mezun oldu. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde 2015 yılına kadar komando olarak görev aldı. Daha sonra kendisine kumpas kurulan Ali Türkşen, hapis cezasına çarptırıldı. Askerliği bırakan Ali Türkşen şimdi siyasete atılıyor ve Meral Akşener'in partisine katılıyor.

YUNANİSTAN KRİZİNDE O DA VARDI

1996 yılında Türkiye ve Yunanistan’ı savaşın eşiğine getiren Kardak Krizi sırasında SAT Komando Tim Komutanı olarak görev aldı. Adaya Türk bayrağı diken Ali Türkşen aynı zamanda ATAK Akademi kurucusu.

Balyoz davası sonrasında tahliye olan Ali Türkşen eşi ve çocuğuyla birlikte.

Aikido’yu bir hayat felsefesi olarak seçen, 2. Dan siyah kuşak sahibi Türkşen, 2001 yılında çıktığı bu yolda kendisiyle, çevresiyle ve evrensel enerjiyle uyum içinde yaşamaya özen gösteriyor.

O isim Meral Akşener’in partisine mi katılıyor?