BIST 9.531
DOLAR 32,49
EURO 34,55
ALTIN 2.475,99
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Kazım Avcı'yı kim öldürdü canlı yayında şoke eden itiraf

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kendi evinde 12 yerinden bıçaklayarak öldürülen Kazım Avcı cinayetiyle ilgili yeni gelişme. Kazım Avcı'yı kim öldürdü, torunu ve eşi ne diyor? Kazım Avcı ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

72 yaşındaki Kazım Avcı, Manisa'daki evinde 12 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Ailesi tarafından başvurulan cinayet ile ilgili şoke eden detay ortaya çıktı. Kazım Avcı'nın servetini duyanlar şoke oldu.

Kazım Avcı'yı kim öldürdü sorusuna Müge Anlı'da yanıt aranıyor. Kazım Avcı cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanırken, Temmuz ayında öldürülen Kazım Avcı'nın katilinin evden kaçarak çıktığı iddia edildi. 

12 MİLYON TL MİRASI VARDI

Kazım Avcı'yı kimin öldürdüğü henüz bilinmiyor. Eşi Cemile Avcı ise canlı yayında, "Rahmetli eşimin 12 Milyon Lirası vardı. Ancak ışığı yaktırmazdı. Karanlıkta namaz kılardık. El feneri ile tuvalete girer çıkardık. Evde klimamız var. Yazın 40 derece sıcakta klimayı çalıştırmazdı" dedi.

Kazım Avcı'nın katilinin kim olduğu henüz bilinmiyor ama 5 kişinin yaşadığı bir evde, katilin çok rahat evden çıkması merak konusu oldu. Almanya'da çalıştıktan sonra tekrar köyüne Manisa'ya dönen Kazım Avcı, temmuz ayında 12 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü.