BIST 9.719
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.424,33
HABER /  MEDYA

Klavye Delikanlıları 2.bölüm fragmanı troll ekibi yakalanacak mı?

Show TV'nin geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Klavye Delikanlıları 2.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Klavye Delikanlıları 2.bölümde bu akşam neler olacak? Klavye Delikanlıları yeni bölüm tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Uzun süredir ekranlara ara veren Vildan Atasever'in başrolünü paylaştığı Klavye Delikanlıları yeni bölümüyle 10 ekim tarihinde ekranda. Klavye Delikanlıları bu akşam zorlu mücadele bekliyor. Klavye Delikanlıları, Bayram ile Seyran'ın yakınlaşması merak uyandırdı.

Maceralarına hızlı başlayan ekibin enerji ihalesinin ortasında kaldığı eğlenceli görüntülerin damga vurduğu tanıtımda Bayram ve Seyran yakınlaşması dikkat çekti. İnternet gençliğinin hikayesini Her Salı ekrana taşıyan Klavye Delikanlıları’nın yeni maceralarında yaşanacaklar merakla bekleniyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Klavye Delikanlıları’nın bu akşam ekrana gelecek bölümünde bu sefer görevleri şantaj ve montaj! Klavye Delikanlıları iki iddialı rakip firmanın kaderlerini belirliyor. Bizimkiler, takıldıkları polis çevirmesinden büyük bir şans eseri paçayı kurtarırlar. Hapse atılma korkuları yine ertelenmiş ve evren onlara güzel bir kıyak geçmiştir.