BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bahçeli'ye AK Parti'den jet cevap!

AK Parti grup başkan vekili Mahir Ünal'dan çok sert tepki gösterdi. Ünal 'Herkesi hain gören zihniyet sorunludur' dedi.

Abone ol

Devlet Bahçeli'nin bugün MHP grup toplantısıda yaptığı açıklamalarla AK Parti'yi sert bir dille eleştiren Bahçeli'ye AK Parti'den cevap geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Bahçeli'nin bu sözlerini eleştirirken "herkesi hain gören zihniyet sorunludur" dedi. 

BDP'yi de eleştiren Ünal 'Her iki parti de tahterevalli siyaseti izliyor.  BDP olayı siyasi fırsata çevirmeye çalışıyor. MHP ve BDP'nin yaklaşımı devlet aklından uzaktır.' dedi.

AK PARTİ RİSK ALDI!

Mahir Ünal, ''Terör ortak sorunumuzdur. Türkiye 30 yıldan beri yakıcı sorunla mücadele ediyor. AK Parti bu sorunu çözmek için sorumluluk ve siyasi risk almıştır. Bu sorunla ilgili hiç kimsenin farklı siyaset ya da sorumsuz siyaset gütmesi sözkonusu olamaz'' dedi.

BAHÇELİ'NİN HANGİ SÖZLERİNİ ELEŞTİRDİ!

Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Öcalan ile görüşülmesini sert dille eleştirmiş 'Damat Ferit lobileri, Sait Molla takipçileri, Şerif Hüseyin müttefikleri, Anzavur taraftarları, Seyit Rıza misyonerleri, Şeyh Said izcileri, Doğu Sorunu mucitleri, Mondros sevdalıları, işgal artıkları, isyan kalıntıları AKP'nin ampulünde toplanmış ve AKP'nin uyarıcıetkisiyle yattıkları kış uykusundan uyanmışlardır. Karlofça'danKüçükkaynarca'ya, Sevr'den yıkım projesine kadar Türk ve İslamdeğerlerine karşı ne kadar hazım ve tahammül sancısı çeken varsa AKP ilehayat bulmuş, AKP ile gözlerini açmıştır. İşbirlikçiler sıra sıra dizilmiş, sömürge tahsildarları peş peşe takılmış, emperyalizmin uşakları saf saf hizalanarak AKP'de buluşmuştur.' demişti.